Hesabım
    Jason Blum, Spawn Uyarlamasından Yeni Bilgiler Paylaştı!

    Spawn ne zaman hayata geçirilecek?

    Todd McFarlane'in yönetmen koltuğuna oturacağı Spawn çizgi roman uyarlaması ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Jamie Foxx'un başrolüne yerleşeceği ve bu nedenle de yanlış anlaşılmalar ile birlikte gelen tartışmalara neden olan Spawn hakkında, Blumhouse'un kurusu ismi yapımcı Jason Blum açıklama yaptı.

    Image Comics bünyesinde ilk kez 1992 yılında çizgi romanlarda görülmeye başlanan Spawn karakteri, beyaz perdeye aktarılacak. Ancak Blumhouse ve Todd McFarlane'in bu sevindirici haberi vermesinin ardından uzun zaman geçmesine rağmen, Spawn uyarlamasıyla ilgili hiçbir yeni gelişme yaşanmadı. Son olarak filme yapımcı bulunmaya çalışılıyor ve bir bütçe oluşturulması için uğraşılıyordu. Birkaç ay önce de Todd McFarlane, isim vermeden projeden önemli birinin ayrıldığını açıklamıştı. Herkesin bu ayrılan kişinin başrol oyuncusu Jamie Foxx olduğunu sanması olayları karıştırdı. Jamie Foxx projeden ayrılmasa da, Jason Blum'un yaptığı son açıklamaya göre film hala hayata geçirilebiliyormuş gibi görünmüyor.

    Jason Blum, Spawn filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Söylediğim için üzgünüm ama, Spawn başlığı altında açıklayabileceğim yeni bir haber yok. Spawn'ı son iki üç haftadır sürekli tekrarlıyorum. Size verebileceğimiz yeni haberler olacak. Söylememiz uygun olacak ki filmin geliştirme aşaması şu anda aktif durumda. Filmi yapmayı çok istiyorum. Başkalarıyla film hakkında görüşüyordum, ama Spawn şu anda sallantıda bulunuyor."

    Blumhouse'un son olarak The Invisible Man filmi vizyona girmişti. Coronavirüs salgınının hemen öncesine denk gelen film, düşük bütçesine karşılık olarak büyük başarı elde etmişti. Blumhouse genellikle filmlerini düşük bütçelerle ve sağlam yönetmenler, senaristlerle hayata geçiriyor. Bu nedenle Spawn'ın da tam anlamıyla bir süper kahraman filmi olmayacağı düşünülüyor.

    Spawn ilk kez 1997 yılında beyaz perdeye uyarlanmıştı. Filmin konusu ise şöyleydi: Bir görevi sırasında kendi arkadaşları tarafından öldürülen Al Simmons’un hayali, karısını son bir kez daha görebilmektir. Şeytanın bu uğurda ona sunduğu teklif ise, insanlığı tarihe gömmek üzere bir araya getirilen cehennem orduların komutasını üstlenmesidir. Kısa sürede fark edilir ki, bu teklifi kabul eden Simmons’ın eline geçecek olan tek güç cehennem orduları değildir. Simmons, kendi özel güçleriyle bütün bu oyunu bir intikam mücadelesine dönüştürecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top