Hesabım
    Gemma Arterton'lı "Summerland"den Fragman Geldi!

    Summerland'den fragman paylaşıldı.

    Gemma Arterton'ın başrolünde yer aldığı dönem dramı Summerland'den fragman paylaşıldı. Jessica Swale'in yönetmenlik koltuğunda bulunduğu filmin fragmanında II. Dünya Savaşı sırasında yazar olan genç bir kadının hikayesine tanıklık ediyoruz.

    Dijital olarak ve sayılı sinemada izleyicileriyle yakın zamanda buluşacak olan Summerland'in konusu ise şöyle: Summerland, II. Dünya Savaşı sırasında memleketlerinden gönderilen çocuklardan birine bakan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. II. Dünya Savaşı sırasında birçok çocuk bombalanmalar nedeniyle memleketlerinden tahliye edilerek çevre şehirlerde yaşayan insanların evine yerleştirilir. Tahliye edilen çocuklara bakanlardan biri de Alice adında bir kadındır. Alice, evine gelen çocuğa bakacağına söz verse de bir süre sonra ondan kurtulmak ister. Ancak çocukla zaman geçirip birbirlerini tanımaya başladıkça Alice, bu ilişkinin geçmişin sırlarını çözmenin anahtarı olduğunu fark eder.

    İlk uzun metrajını hayata geçiren Jessica Swale'in yönetmen koltuğuna oturduğu Summerland, sinemaların Amerika ve İngiltere'de açılmasının ardından izleyicileriyle buluşacak. Yarı izleyici kapasitesiyyle açılacak olan sinemaların ardından filmin 31 Temmuz'da izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Yönetmen Swale, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Esasen Summerland büyük bir kalbi olan bir film ve belirsizlik ve korku içerisinde bulunduğumuz bu aylarda buna benzer optimist hikayelere hiç daha fazla ihtiyaç olmamıştı."

    Summerland'in oyuncu kadrosunda Byzantium, Runner Runner, Murder Mystery, Their Finest gibi yapımların başarılı oyuncusu Gemma Arterton'ın yanı sıra Gugu Mbatha-Raw, Penelope WiltonTom Courtenay gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top