Hesabım
    "Avatar 2"nin Konusu Açıklandı!

    Yapımcı Jon Landau, Avatar 2 çekimlerine geri dönülmesi hakkında konuştu.

    James Cameron'ın yönetmenliğini üstlendiği devam filmi Avatar 2'nin çekimlerine daha az kalabalık bir ekiple devam edileceği açıklandı. Coronavirüs salgınının patlak vermesi ve yavaşlamadığının ardından Yeni Zelanda'da yapılacak olan çekimler hakkında yapımcı Jon Landau konuştu.

    2009 yılında izleyicileriyle buluşup bilim kurgu türünde yeni bir devir başlattığı söylenebilecek olan Avatar'ın devam filmleri üzerindeki çalışmalar sürdürülüyor. Mart ayının başlarında coronavirüs salgınının başlamasıyla çekimlerine ara verilen Avatar 2'nin Yeni Zelanda'daki setine geri dönülüyor. Ancak daha küçük bir set ekibiyle çekimler yapılacak. Yapımcı Jon Landau, konu hakkında Yeni Zelanda'ya ait olan RNZ'ye konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Hükümetinizin aldığı tavır ve insanların virüsten kurtulmak için aldığı sorumluluk nedeniyle çok rahatız. Yani birlikte çalıştığımız insanlar sayesinde dünyanın mümkün olabilecek en güvenli yerine döndüğümüzü hissediyoruz. Herkesi bu eşi benzeri görülmemiş durum içerisinde mümkün olduğunca güvende tutabilecek iyi düşünülmüş, detaylı ve gayretli bir güvenlik planımız olduğuna inanıyoruz."

    Ayrıca Landau bu kez Avatar 2'nin konusu hakkında detay verdi: "Bu, Sully ailesinin ve neyin aileyi bir arada tuttuğunun hikayesi. Jake ve Neytiri bu filmde aile oluyor. Evlerini terk etmeye zorlandılar. Dışarı çıktılar ve suyun üzeri ve altı da dahil olmak üzere Pandora'nın dışındaki yerleri keşfediyorlar. Neden insanların her zamankinden daha fazla eğlenceye yüzlerini döndüklerini düşünüyorum. Bence bu, var olduğumuz dünyadan, hayatlarındaki baskıdan bir kaçış. Bence Avatar'da takip edeceğimiz harika karakterlerle birlikte inanılmaz bir dünyaya kaçma fırsatına sahibiz. Peter Jackson'ın Lord of The Rings'te yapmaya çalıştığı şeyle aynı. Biz de bunu başarmanın peşindeyiz."

    Avatar 2'de orijinal filmden tanıdığımız Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao gibi isimler yeniden karşımıza çıkacak. Devam bölümlerinde Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor.

    2021, 2023 , 2025 ve 2027'de vizyona girecek olan filmlerden Avatar 2 için 16 Aralık 2021 tarihi takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top