Hesabım
    Ryan Murphy, Hayali "Glee" Kadrosunu Paylaştı!

    Bir Glee hayranı Ryan Murphy'ye aklındaki rüya kadroyu gönderdi!

    FX kanalında uzun süre boyunca yayın hayatına devam eden müzikal dizi "Glee" yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Son olarak Hollywood dizisini hayata geçiren Ryan Murphy, bir Glee hayranının dizinin yeniden çekilmesi için kafasında canlandırdığı rüya kadrosunu paylaştı.

    2009 ile 2015 yılları arasında yayınlanan müzikal dizi Glee'nin sona ermesinin ardından diziyi Netflix satın alarak platformda yayınlamıştı. Hala ilgileri çeken dizinin ilk sezonları harika bir ergen komedi draması sunsa da, sonlara doğru kan kaybetmişti. Şimdi ise Ryan Murphy, hayranların akıllarında Glee'nin hala bulunduğunu hatırlattı. Yönetmen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bir Twitter takipçisinin hayalindeki Glee kadrosunu görüyoruz. Kadroda Rachel Berry rolünde Saoirse Ronan, Finn Hudson rolünde Timothee Chalamet, Will Schuester rolünde Brad Pitt, Quinn Fabray rolünde Margot Robbie, Brittany Pierce rolünde Florence Pugh, Santana Lopez rolünde Zendaya'nın yanı sıra Charles Melton, Emma Stone, Tom Holland, Robert Pattinson ve Ansel Elgort gibi isimler yer alıyor.

    Bunun ardından Ryan Murphy yeniden 2009 yılına gitmemizi isteyerek şu sözleri sarf etti: "2009'da olduğunuzu hayal edin. Lea Michelle, Ben Platt ve Beanie Feldstein'i tanıdığım bir dünyada yaşadım. (Ben ve Beanie sanırım o zamanlar lisedeydi. Ve sanırım bir keresinde Cadılar Bayramı için Glee karakterterlerine bürünmüşlerdi.) Eğer bu yeteneği görebilseydim yeni konu şöyle olurdu: 'Lea ve Ben, Glee'nin kalbi ve ruhu için savaşan eski dost yeni düşmanlardır. Ben ayrıca futbol takımındadır, neredeyse tüm okulla yatmıştır ve McKinley Lisesi'nin kalbidir. Beanie onların en yakın arkadaşıdır. Aniden Sue Sylvester'ın takımına katılan Beanie, Glee'ye dahil olur ve kulübün ana vokalisti ve acımasız yıldızı olur. Lea ve Ben yeniden bir araya gelmek ve onun üstesinden gelmek zorunda kalırlar. Bunu pilot bölüm olarak yapmak istiyorum. Belki de yaparım?"

    Pose, The Politician, Hollywood, American Horror Story ve American Crime Story gibi birbirinden iyi yapımlarda imzası bulunan Murphy, The Prom ve Halston yapımları için hazırlıklarına devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top