Hesabım
    Reha Erdem'den Online Film Müjdesi!

    Reha Erdem, online filminin posterini paylaştı.

    Son olarak, 2016 yılında çektiği Koca Dünya adlı filmle karşımıza çıkan Reha Erdem, bir yandan uzun metrajlı yeni filminin hazırlıklarıyla ilgilenirken, bir yandan da online bir film hazırladığını sosyal medya hesabından duyurdu. "Online filmimiz yakında" sözleriyle filmin posterini paylaşan Erdem, senaryo ya da yayın hakkında net bir bilgi vermedi.

    1988 yılında A Ay filmiyle sinema kariyerine başlayan başarılı yönetmen, daha sonra sırasıyla Kaç Para Kaç, Korkuyorum Anne, Beş VakitHayat Var, Kosmos, JinŞarkı Söyleyen Kadınlar ve Koca Dünya filmlerini çekti. Berlin, Venedik gibi dünyaca ünlü festivallerde ve ülkedeki hemen her festivalde ödül almayı başaranm Reha Erdem, modern sinemamızın en iyi yönetmenlerinden biri olarak gösteriliyor.

    Reha Erdem, paylaşımında görüldüğü üzere, online filminin adını "Seni Buldum Ya!" olarak açıkladı. Yapımcılığını Atlantik Film ve Ömer Atay'ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda ise önemli isimler bulunuyor. Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Tilbe Saran, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tansu BiçerEsra Bezen Bilgin ve Ecem Uzun'un rol aldığı filmin posterinde ise bir animasyon görüntü bulunuyor.

    Filmin süresi ya da tarzı, çekimlerinin evde yapılıp yapılmadığı hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Haliyle online olarak nerede yayınlanacağı da kesin değil ama Reha Erdem'in paylaşımına göre bunu yakın zamanda öğrenme şansımız olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top