Hesabım
    Josh Gad, "Yüzüklerin Efendisi" Ekibini Bir Araya Getirdi!

    Yüzüklerin Efendisi ekibi karantinada buluştu!

    Peter Jackson imzalı Yüzüklerin Efendisi serisinin efsanevi oyuncu kadrosu, karantinada gerçekleştirilen Josh Gad'ın programında yıllar sonra bir araya geldi. Kamera karşısına geçen ekip ile birlikte gerçekleşen yayının teaser'ı geçtiğimiz akşam paylaşıldı.

    J.R.R. Tolkien'in eserlerinden beyaz perdeye aktarılan ve fantastik film denilince akla gelen ilk yapımlardan olan Yüzüklerin Efendisi, yeniden gündeme geldi. Birkaç hafta önce karantina programları yapmaya başlayan Josh Gad'ın bir sonraki program konukları Yüzüklerin Efendisi ekibinden oluşuyor. Henüz yayınlanmayan, ancak teaser'ı paylaşılan Zoom görüşmesiyle bir araya gelen isimler arasında Peter Jackson, Andy Serkis, Karl Urban, Viggo Mortensen, Miranda Otto, Elijah Wood, John Rhys-Davies, Orlando BloomSean Bean, Ian McKellen ve Liv Tyler da bulunuyor.

    Josh Gad her hafta efsanevi bir film ekibini programında ağırlıyor. Geçtiğimiz haftalarda SplashThe Goonies ve Back To The Future ekibini Zoom ile bir araya getirmişti. Tom Hanks'ten Steven Spielberg'e, Josh Brolin'den Michael J. Fox'a birçok önemli isim programa katılmıştı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Lord of The Rings, çok fazla izleyici çekecek gibi görünüyor. Yayın, Pazar günü Amerika saatiyle 9.00'da Youtube'da olacak.

    J.R.R. Tolkien'in yarattığı Lord of The Rings evreninden son olarak The Hobbit kitabı seri olarak filme aktarılmıştı. Şimdi ise Amazon, yeni bir Lord of The Rings dizisini izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizi hakkında çok az bilgi olmasının yanı sıra konusu hakkında da yalnızca tahminler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top