Hesabım
    Apple ve Paramount, Martin Scorsese'nin "Killers of The Flower Moon"u İçin İş Birliği Yapacak

    Killers of The Flower Moon'un yapımcılığında Apple ve Paramount ortak olacak.

    Western türünde olması planlanan Killers of The Flower Moon'un hayata geçirilmesi için Paramount Pictures ve Apple'ın iş birliğine gideceği resmi olarak açıklandı. Martin Scorsese, Killers of The Flower Moon'un çeşitli dijital platformlar üzerinden gösterime girmesi için görüşmeler yapmaya devam ediyor.

    Apple ve Paramount Pictures, Martin Scorsese'nin yeni filmi "Killers of The Flower Moon"un yapımcılığı konusunda ortaklığa gidecek. The Hollywood Reporter'ın haberine göre yönetmenin Killers of The Flower Moon için 55 milyon dolarlık bir bütçesi bulunuyordu. Ancak Scorsese, 160 milyon dolar ile 215 milyon dolar arasında yeni bir teklifle şirketlerin karşısına yeniden çıktı. Paramount'un başında bulunan  Jim Gianopulos'un Scorsese'nin istediği bu bütçeyi büyük bulmasıyla birlikte miktar 180 milyon dolara indirildi ve anlaşma sağlandı. Bu sırada da bütçeye katkı sağlayacak bir streaming servisi arayışına başlanmıştı. The Irishman'e ev sahipliği yapan Netflix de seçenekler arasında bulunuyordu. Ancak anlaşma Apple ile sağlandı. Killers of The Flower Moon'un dağıtımcılığını Paramount üstlenecekken, Apple filmin yapımcılığıyla ilgilenecek.

    Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro başrollü Killers of the Flower Moon'da, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşunu konu ediniliyor. 1920’lerde , Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar. Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top