Hesabım
    Resmen Açıklandı: Cate Blanchett, Eli Roth’un ‘Borderlands’ Filminde Başrolü Oynayacak!

    Bir süredir devam eden söylentiler resmiyet kazandı

    Cate Blanchett'in, yönetmen Eli Roth’un Lionsgate çatısı altında çekeceği “Borderlands” video oyunu uyarlamasında başrolü oynayacağı resmi olarak açıklandı. Blanchett, büyülü yeteneklerle donatılmış efsanevi hırsız Lilith'i canlandıracak. Lionsgate, dedikodulara olumlu bir son verdi ve resmi açıklamayı yaptı.

    Proje, yönetmenin “The House With a Clock in Its Walls” filminde de oynadıktan sonra, Blanchett ve Roth'u bir kez daha bir araya getiriyor. Blanchett yakın zamanda yapımcılığını da yaptığı “Mrs. America" dizisi, James Gray’in yaklaşan filmi “Armageddon Times” ve Adam McKay’ın “Don't Look Up” filmlerinde de rol alacak. “The Aviator” ve “Blue Jasmine” performanslarıyla Akademi Ödülleri kazananan oyuncu, “Elizabeth, “Elizabeth: The Golden Age”, “Notes on a Scandal” ve “I'm Not There” için de aday gösterildi.

    Roth, yaptığı açıklamada, “Borderlands” filminde muhteşem Cate Blanchett'e sahip olduğum için çok şanslıyım. Daha önceki filmimizde inanılmaz bir iş birliği yaşadık ve inanıyorum ki yapamayacağı hiçbir şey yok. Dramdan komediye ve şimdi aksiyona kadar Cate her sahneyi şarkı söyler gibi oynuyor. Onunla çalışmak gerçekten bir yönetmenin rüyasının gerçekleşmesi ve kendimi çok daha şanslı hissediyorum ki bunu daha da büyük bir ölçekte yapacağız. Biliyorum ki birlikte zaten harika olan kariyerinde başka bir ikonik karakter yaratacağız.” dedi.

    2009 yılında piyasaya sürülen “Borderlands”, Gearbox Software tarafından oluşturulan ve geliştirilen bir RPG oyunudur. Oyun serisi, dünya çapında 57 milyondan fazla satış yaptı. En son bölüm olan “Borderlands 3” geçtiğimiz yılın ortasında yayınlandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top