Hesabım
    X-Men: Apocalypse Filminde Gambit ve Mr. Sinister Olacaktı!

    X-Men: Apocalypse için planlar değişmiş!

    X-Men dünyasının filmlerinden biri olan X-Men: Apocalypse ile ilgili yıllar sonra yeni bir bilgi paylaşıldı. Filmin yapımcısı Simon Kinberg, film izleme etkinliği sırasında X-Men: Apocalypse'in post credit sahnesinde Gambit ve Mr. Sinister'ın gösterileceğini söyledi. Böylece Gambit solo filminin müjdesi verilecekti.

    Channing Tatum'un başrolünde yer alması planlanan Gambit filmi, Fox bünyesinde başına gelmedik kalmayan filmlerden biri. X-Men evrenine ait olan kahraman, yıllarca uğraşa rağmen bir türlü beyaz perdeye aktarılamadı. Disney'in Fox'u satın almasından sonra ise bu durum iyice imkansızlaşmış gibi görünüyor. X-Men filmlerinin yapımcısı, aynı zamanda Dark Phoenix'in yönetmeni olan Simon Kinberg, Gambit hakkında büyük bir bilgiyi hayranlarıyla paylaştı. Kinberg'ün söylediklerine göre X-Men Apocalypse filminin post-credit sahnesinde Gambit ve Mr. Sinister karakterlerini görecektik. Böylece solo filmin geleceği haberi verilmiş olacaktı. Yapımcı şu sözlerle durumu açıkladı: "Apocalypse'in sonunda bunun haberini verecektik. Apocalypse'in sonundaki bir etikette gördüğünüz The Essex Corp. Onunla ilgili ne yapabileceğimizi konuştuk. Artık 20th Century Fox'un sahip olmaması ve şimdi Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olması nedeniyle ayrıntılarına girmeyeceğim. Planın ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Ama Mr. Sinister, Channing Tatum'lu Gambit filminin bir parçası olacaktı."

    Kinberg, Mr. Sinister karakteri için bir oyuncunun seçilmediğini açıkladı. Özellikle bu karakteri Jon Hamm'in The New Mutants'ta canlandıracağı dedikoduları da böylece sonlanmış oldu. X-Men evreni şimdilik X-Men: Dark Phoenix ile son buldu. The New Mutants'ın yıllardır vizyona girmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Ancak filmin peşini aksaklıklar bir türlü bırakmadı. X-Men karakterlerinin hakları da Marvel Sinematik Evreni'ne geçti. Ancak 4. evrede hiçbir X-Men filmi görülmüyor. Deadpool da dahil olmak üzere X-Men planları 5. evreye atıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top