Hesabım
    Netflix Filmi "The School for Good and Evil"ı Paul Feig Yönetecek!

    Paul Feig, Netflix ile anlaşma imzaladı.

    Ghostbusters filminin yönetmeni Paul Feig, bir Netflix filmi olması planlanan The School For Good and Evil'ın yönetmenliğine geçmek üzere anlaşma imzaladı. Emmy adayı yönetmen, The School For Good and Evil'ı Soman Chainani'nin kitabından uyarlayacak.

    Hayalet Avcıları'nın yanı sıra The Office, Küçük Bir RicaBir Şans Daha gibi filmlerle tanınan yönetmen Paul Feig, yeni bir projenin yönetmen koltuğuna oturmak için Netflix ile anlaşma imzaladı. Soman Chainani'nin aynı isimli kitabından uyarlanacak olan The Schoold For Good and Evil, iki yakın arkadaş olan Sophie ve Agatha'nın hikayesini anlatıyor. Sophie ve Agatha, peri masallarındaki efsanelerin hangi okula gittiğini keşfederler. The School For Good and Evil'a gidiyorlardır. Sophie, Schoold of Good'a kabul edilir. Bu okulda Pamuk Prenses, Sindirella gibi masal kahramanları vardır. Ancak Agatha tam tersi olarak Schoold of Evil'a kabul edilir. İki yakın arkadaşın yolları burada ayrılacaktır. Böylece arkadaşları bir teste tabi tutulacak ve gerçekte kim olduklarını keşfetme imkanı bulacaklardır.

    The School For Good and Evil'ın yazarı Soman Chainani, Netflix ve Paul Feig'in kitabını uyarlayacak olması hakkında şu sözleri sarf etti: "En sevdiğiniz yönetmenlerden birinin kitabınızı Netflix için uyarlayacak olması bir onurdur. Paul Feig dahiyane bir yönetmen ve The School For Good and Evil'daki ters köşeler ve dönüşler için mükemmel bir seçim olan usta bir yönetmen. Onun tam anlamıyla klasik bir peri masalı yapacağından şüphem yok."

    Paul Feig son olarak HBO için gerçek bir hikayeyi uyarlamak üzere anlaşma yapmıştı. Dizi, kadınlar tarafından çıkarılan erotik bir derginin hikayesini konu edinecek. Ayrıca Universal'ın canavar evreni için Dark Army filmi geliştirmeye devam ediyor. Son olarak Universal, Dark Army'nin senaryosuna revize istemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top