Hesabım
    John Krasinski "Some Good News" Programının Haklarını Devretmesiyle İlgili Konuştu

    John Krasinski kararını savunuyor.

    Başarılı oyuncu ve yönetmen John Krasinski, coronavirüs karantinasının başından itibaren Youtube üzerinden "Some Good News" isimli programı sunuyordu. Ancak Krasinski geçtiğimiz hafta verdiği bir kararla birlikte programını ViacomCBS'e sattı. Bunun üzerine Krasinski kararını savunan bir açıklama yaptı.

    Coronavirüs salgını nedeniyle vizyona giremeyen devam filmi Sessiz Bir Yer 2'nin yönetmenliğini üstlenen John Krasinski, evde kaldığı süre boyunca büyük bir takipçi kitlesine ulaşan Some Good News programını sunuyordu. Youtube programı olan Some Good News, The Office ekibinden Billie Eilish'e, Oprah Winfrey'den Steven Spielberg'e Martha Stewart'tan Jon Stewart'a onlarca ünlü konuğu ağırlamıştı. Youtube'da 2.58 milyon aboneye ve 2.7 milyon izlemeye, Instagram'da 1 milyon takipçiye ulaşan Some Good News, John Krasinski'nin verdiği karar ile birlikte ViacomCBS'e satıldı.

    Krasinski'nin bu kararına takipçileri olumsuz tepki gösterdi. Bunun üzerine sunucu şu sözleri sarf etti: "Çok yakında yapmaya başlayacağım Jack Ryan gibi birçok iş var. Bunların yanı sıra birkaç arkadaşla birlikte yazmak, yönetmen, yapımcı olmak çok fazla geliyordu. Bunun önceliğim olan anlaşmalarla birlikte sürdürülebilir olmayacağını biliyordum. Ofisimde bu show'u sonsuza kadar yapmaktan zevk alabilirdim. Ama devam edemezdi. Söylenenlere göre ViacomCBS, Some Good News'un haklarını almak için bir savaş verdi. Şimdi ise programın nasıl devam ettirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top