Hesabım
    Bruce Logan, "Almythea"yı Seri Olarak Sinemaya Uyarlıyor

    Bilim kurgu romanı Almythea, beyaz perdeye aktarılıyor.

    A. J. Cootes'ın yazarı olduğu "The Chronicles of Almythea"nın filme dönüştürüleceği resmi olarak açıklandı. Kitabı uyarlayacak olan isim görüntü yönetmenliğinden yönetmenliğe geçiş yapan Bruce Logan olacak. Logan, kitabı seri halinde beyaz perdeye uyarlayacak.

    Bilim kurgu türündeki Almythea kitabının film olacağı duyuruldu. Seriye dönüştürülecek olan The Chronicles of Almythea'nın yönetmen koltuğunda, 2001: A Space Odyssey, TronStar Wars: A New Hope gibi yapımların efektleri tasarlayan ve görüntü yönetmenliği yapan Bruce Logan oturacak. Logan, Steven A. Finly'nin uyarlayacağı senaryodan yola çıkarak filmi çekecek.

    Aaron Cootes'ın kaleme aldığı The Chronicles of Almythea, bir tiran ve yandaşları tarafından yönetilen distopik bir yerde geçiyor. Genç bir köylü olan Little Hawk, ileride cesur bir savaşçı olmanın hayalini kuruyordur. Bu sırada Little Hawk işlemediği bir cinayetten suçlanır. Amacı çocukluk aşkı Broken Arrows'u korumaktır. Bunun için Badlands'e sürgün edilir. Burada Little Hawk, yaratıklara karşı savaşması için zorlanır. Tam ölmenin eşiğine geldiğinde bir şaman olan Grey Paw ile tanışır. Şaman, Alythea'nın geleceğini değiştirecektir. 

    Almythea'yı geliştirecek olan prodüksiyon stüdyosu Rio Vista Universal'ın CEO'su film hakkında şu sözleri sarf etti: "Programımıza göre California Anaheim'daki WonderCon'da ve geçtiğimiz yıl The Jim Henson Company ile ortak olmamızı sağlayan San Diego Comic Con'da olacaktık. Almythea ile bilim kurgu ve fantastik hayranlarına tanıtım yaparak kitlemizi genişletecektik." Ancak tüm bu etkinliklerin iptal edilmesiyle birlikte James Ganiere açıklamayı şu anda yaptıklarını belirtti.

    Mitolojik yaratıkların, fantastik canavarların yer aldığı The Chronicles of Almythea'nın prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top