Hesabım
    Thor: Ragnarok'un Konsept Sanatı Yayınlandı

    Thor: Ragnarok'ta Thor nasıl çizildi?

    Taika Waititi'nin yönetmen koltuğunda bulunduğu "Thor: Ragnarok" filminin tasarlanan konsept sanatı paylaşıldı. Marvel tasarımcılarından Andy Park, Thor çizimini resmi olarak Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Bir çiziminde Thor'un dönüşüm geçirmemiş hali yer alırken, diğerinde Thor'un savaşçıya dönüşmüş halini görüyoruz.

    Thor: Ragnarok filmi, Marvel'ın sevilen karakteri Thor'un gelişimi için en önemli film olabilir. Karakteri sonunda gerçekten güçlü ve tahtta hakkı olan bir tanrı olarak görmüştük. Her ne kadar film son derece mizah içerikli olsa da, olayın ciddiyetinin farkındaydık. Filmde Thor, öncelikle Asgard'a 2 yıl aradan sonra geri dönüp kardeşi Loki'yi tahtından kaldırdı. Bu sırada henüz eski Thor'u izlemiştik. Ardından karşılarına kardeşleri olan Ölüm Tanrısı Hela çıkmış ve ikisini de Asgard'dan uzaklaştırmıştı. Thor, Sakaar isimli gezegende yakalanmış ve gladyatör dövüşlerine zorlanmıştı. Thor bu sırada dönüştürülürken görünümü sert bir İskandinav savaşçısını andırıyordu. Marvel'ın tasarımcılarından Andy Park da, Thor'un Ragnarok filmindeki eski ve yeni konsept sanatı çizimlerini paylaştı.

    Thor karakteri Avengers: Endgame ile birlikte yeniden değişime uğramıştı. Ancak bu kez iyi yönde olmadı. İskandinav Tanrısı Thor, göbekli ve güçsüz birine dönüştürüldü. Bu durum hayranların tepkisine neden olmuştu. Şimdi ise Thor: Love and Thunder filmiyle birlikte yeniden ipler Taika Waititi'nin ellerine geçti. Waititi, film için Chris Hemsworth'ün yanı sıra Natalie PortmanChristian Bale ve Tessa Thompson ile anlaşma imzaladı. Söylenilenlere göre senaryonun komedi dozu Ragnarok'tan daha fazla olacak.

    Thor: Love and Thunder'ın 11 Şubat 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top