Hesabım
    Riddler Rolündeki Paul Dano, "The Batman" Hakkında Konuştu

    Ayrıca Batmobile tasarımları paylaşıldı!

    Yeni nesil The Batman filminde Riddler karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncu Paul Dano, film hakkında konuştu. Ayrıca Bruce Wayne'in meşhur aracı Batmobile'den konsept sanatı tasarımlar paylaşıldı. Bu durum da sosyal medyada heyecan yarattı!

    Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman'in çekimlerine coronavirüs salgını nedeniyle ara verilmişti. Setten paylaşılan fotoğraflar salgından hemen önce paylaşılmış ve sosyal medyada olay yaratmıştı. Özellikle Batmobile'in görüntüsü hayranların istediği gibi modern ve çok gösterişli değildi. Şimdi ise bu tartışmaları yatıştırması beklenen bir paylaşım yapıldı. Bruce Wayne'in bir parçası olan Batmobile konsept tasarımla yayınlandı. Filmin 2000 öncesinde geçtiğinin kanıtı olan görseller hayran hesabı üzerinden paylaşıldı.

    Buna ek olarak başarılı oyuncu Paul Dano, The Batman hakkında konuştu. Filme dair en heyecan verici ögelerden birini oluşturan Dano, şu sözleri sarf etti: "Çekimlerim sürüyordu. Bebeğimi görmek için eve uçtum ve ardından ilginç bir şekilde coronavirüs nedeniyle uçakla geri dönemedim. Ama bu konuda iyi hissediyorum. Bence Matt Reeves'in olayı çok büyük. Potansiyel olarak güçlü olduğunu düşündüğüm senaryosuna gerçekten çok şaşırmıştım. Umarım yakın zamanda geri döneriz. Emin değilim."

    Matt Reeves'in The Batman'i bir noir dedektiflik filmi olarak yazdığı biliniyor. Ayrıca inanılmaz iyi bir oyuncu kadrosu oluşturulmuştu. Bu kadroda Paul Dano'nun yanı sıra Batman rolüyle Robert Pattinson, Catwoman rolüyle Zoe Kravitz, James Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Penguin rolüyle Colin Farrell, Falcone rolüyle John Turturro, Alfred Pennyworth rolüyle Andy Serkis ve Gil Colson rolüyle Peter Sarsgaard bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top