Hesabım
    Kundura Sinema Gösterimleri Temmuz'a Kadar Devam Edecek

    Kundura Sinema'nın "İçeriden Bir Gezinti" seçkisinin süresi uzatıldı.

    Coronavirüs salgınının eğlence sektörünü durdurması sonucunda online'a taşınanlardan biri de Kundura Sinema oldu. Kundura Sinema, Mayıs ayının başlarında "İçeriden Bir Gezinti" isimli kısa film seçkisini izleyici karşısına çıkarmıştı. Yeni açıklamalara göre, kısa film gösterimlerinin süresi Temmuz'a kadar uzatıldı.

    Tüm takipçilerini "İçeriden Bir Gezinti" kısa film seçkisiyle düşünsel doğa ile ilişki kurmaya ve içlerindeki gizli odayı keşfetmeye davet eden Kundura Sinema'dan, 11 Mayıs'ta başlayan gösterimlerin Temmuz'da sonlandırılacağı açıklaması geldi. Daha önce belirtilen tarihlere göre 11 Haziran'da kısa film gösterimleri sona erecekti. Online olarak yapılan gösterimlerdeki seçki, Uluslararası Cannes Film Festivali, Locarno Film Festivali ve Uluslararası Toronto Film Festivali (TIFF) gibi dünyaca ünlü film festivallerine kısa film dağıtımı yapan şirket Square Eyes tarafından hazırlandı.

    "İçeriden Bir Gezinti" kapsamında 10 kısa film bulunuyor. Türkçe altyazılarıyla beraber sinemaseverlerin karşısına çıkan seçkide Hollandalı yönetmen Douwe Dijkstra’dan Green Screen Gringo, Ivete Lucas ve Patrick Bresnan'nın prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yaptığı Roadside Attraction, Sebastian Mulder imzalı Nature: All Rights Reserved, prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapan L’été et Tout Le Reste, Noël Loozen yönetmenliğindeki Spoetnik, Wouter Stoter yönetmenliğindeki A Day Off, Ena Sendijarević'in Bosna yapımı filmi Travellers Into The Night, Jacqueline Lentzou imzalı Hiwa, Victor van der Valk'ın Onno the Oblivious filmi, Nathalie Crum yönetmenliğindeki Homeland filmleri bulunuyor.

    Beykoz Kundura'ya ait olan Kundura Sinema'nın kısa film seçkisine 1 Temmuz'a kadar beykozkundura.com adresinden ulaşabilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top