Hesabım
    David Thewlis, Avatar 2'deki Rolünden Bahsetti!

    David Thewlis, Avatar'da Peylak karakterine hayat veriyor.

    Avatar 2'nin oyuncu kadrosunda yer alan David Thewlis, karakteri olan Peylak'tan bahsetti. Total Film'e konuşan başarılı oyuncu, Avatar serisinin oyuncu kadrosuna katılma sürecinden bahsetti. James Cameron'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimlerine yakın zamanda Yeni Zelanda'da devam edileceği biliniyor.

    Harry Potter serisinin Remus Lupin'i olan ve aynı zamanda Naked, Çizgili Pijamalı Çocuk, Wonder WomanOmen 666 gibi yapımların Golden Globe adayı başarılı oyuncusu David Thewlis, Avatar serisinin yeni filmlerinde başrollerden biri olacak gibi görünüyor. Bugüne kadar sette Zoe Saldana, Sam WorthingtonKate Winslet ve Cliff Curtis gibi oyuncuları görmüş, ancak Thewlis'ten bahsedildiğine hiç tanık olmamıştık. Şimdi ise oyuncu, karakterinden ve filmden bahsetti. Thewlis Total Film'e şu sözleri sarf etti: "James Cameron ile tanışmaya gittiğimde ve bana anlattığında ne olduğunu anlamadığım bir Na'vi'yim, mavilerdenim. Teklifi aldığımda bir bakıma şaşırmıştım. Nasıl görüneceğimi görmek beni büyüledi. Çünkü biraz kendilerine benzemelerini sağlıyorlar. Bu fantastik bir şey. Sahnelerimin nasıl olacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Çünkü çalışmalar 16 adamın kameralarla bir odaya doluştuğu, ama yalnızca James Cameron'a daha sonra bakması için göndermek üzere yaptığı çekimlerden ibaret. O adamların yaptığı çekimler hiçbir zaman filmde görülmeyecek, çekilen şeyler bu sensörlerde görülüyor. Odada işini yapan 200 kadar sensör var."

    Avatar 2'nin oyuncu kadrosunda Thewlis, Worthington, Winslet ve Curtis'in yanı sıra Vin Diesel, Jemaine Clement, Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Giovanni Ribisi, Stephen Lang, Oona ChaplinEdie Falco gibi isimler bulunuyor. Son olarak yönetmen James Cameron ve yapımcı Jon Landau, Avatar 2 çekimlerine devam edebilmek için ekiple birlikte Yeni Zelanda'ya uçmuştu. Ancak 14 günlük coronavirüs karantinasına alınmışlardı. Karantinanın ardından daha küçük bir ekip ve güvenlik önlemleriyle birlikte çekimlere devam edecekler.

    2021, 2023 , 2025 ve 2027'de vizyona girecek olan filmlerden Avatar 2 için 16 Aralık 2021 tarihi takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top