Hesabım
    Robert Pattinson, Batman Rolünü, "Tenet"in İlk Set Gününde Almış

    Robert Pattinson, Tenet ve The Batman hakkında konuştu.

    Robert Pattinson'ın bir yıldıza dönüşmesine neden olan Tenet ve The Batman dosyası yeniden açılıyor. Henüz vizyona girmeyen iki film, gündemden düşmüyor. Pattinson Total Film'e verdiği röportajda, The Batman'deki Bruce Wayne rolünü Tenet setinin ilk gününde aldığını açıkladı.

    Yılın en çok beklenen filmleri arasında bulunan Tenet, Temmuz ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak. Şimdiden Akademi Ödülleri'ne damgasını vuracağı söylenen ve zaman ile oynayan Tenet'in yıldızlarından biri Robert Pattinson. Pattinson, Twilight ve Harry Potter ile başlayan kariyerinde zaman içerisinde gelebileceği en yüksek noktalardan birine ulaşmış durumda. Christopher Nolan'ın Tenet için Pattinson'ı uygun görmesi bir yana, Matt Reeves'in oyuncuyu Bruce Wayne'e dönüştürecek olması büyük bir merak yarattı.

    Robert Pattinson, Total Film'e Tenet ve The Batman hakkında konuştu. Oyuncu Batman rolünü nasıl Tenet'in ilk gününde aldığından bahsetti: "İlk günün sabahıydı. Çılgınca bir olaydı. Çok yoğun bir hafta sonuydu. Chris'in filmine başlamak için çılgınca bir yoldu. Sanırım Cumartesi günü filme başlamadan önce ekran testi yapılıyordu." Oyuncu, coronavirüsün yaşayabileceği en garip şey olduğunu, ancak dünyadaki en kötü şey olmadığını söyledi. "Gerçekten iyi bir ritm yakalamıştık. Durdurulmamız tuhaf oldu. Ama tekrardan söylüyorum ki The Batman çok zor bir film. Yani boş zamanımın olması dünyanın en kötü şeyi değil. Ama umuyorum ki er ya da geç her şey daha iyi bir noktada olacak."

    Tenet filmi tüm dünyada 17 Temmuz tarihinde vizyondaki yerini alacak. Bu sırada da The Batman'in çekimlerine ne zaman dönüleceği merakla bekleniyor. Henüz bu konuda bir bilgi bulunmuyor. Reeves yarattığı dev oyuncu kadrosunda Batman rolüyle Robert Pattinson, Catwoman rolüyle Zoe Kravitz, James Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Riddler rolüyle Paul Dano, Penguin rolüyle Colin Farrell, Falcone rolüyle John Turturro, Alfred Pennyworth rolüyle Andy Serkis ve Gil Colson rolüyle Peter Sarsgaard bulunuyor.

    The Batman'in 1 Ekim 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top