Hesabım
    HBO Max'ten Tony Goncalves, Snyder'ın Justice League'inde İzleyicileri Kazançlı Görüyor

    HBO Max'in başında bulunan Tony Goncalves, Justice League hakkında açıklama yaptı.

    Zack Snyder'ın aylarca verdiği uğraşların sonucu olarak ek sahnelerin yer alacağı yönetmen kurgulu Justice League'in HBO Max'te yayınlanmasına karar verildi. Şimdi ise HBO Max'in başında bulunan Tony Goncalves, Justice League hakkında konuştu ve bu durumun izleyicilerin yararına olacağını belirtti.

    Mayıs ayının son günlerinde açılışını yapan ve HBO kanalının en iddialı dizilerine yer veren HBO Max platformu, Zack Snyder'lı Justice League'i yayınlamak için hazırlık yapıyor. Bu sırada HBO Max'in başında bulunan Tony Goncalves, film hakkında açıklama yaptı ve şu sözleri sarf etti: "Bence günün sonunda tüketiciler kazanacak. Sanırım birden fazla Snyder kurgusunu içeren teklif yaptık." Orijinalinde "multiple Snyder cuts" tabirini kullanan Goncalves, hayranların birçok isteğine karşılık veren içeriklere gönderme yaptı. Bu istekleri karşılayan içeriklere örnek olaran Friends dizisi, Harry Potter serisi ya da Studio Ghibli filmleri verilebiliyor.

    Goncalves sözlerine şu şekilde devam etti: "Hayranlar derken burada yapım için çok fazla ses çıkaran tüketicilere gönderme yapıyorum. Sektör olarak kesinlikle tüketicilerin seslerini dinlemeliyiz. Bir zamanlar patronum bazen sektör ve tüketicilerin aynı şeyi düşünmeyebileceğini, ama tüketicilerin kazanacağını söylemişti. Bu iyi bir dengeleme. Konu videoya, eğlenceye, içeriğe geldiğinde tüketicilerin hiç daha önce bu kadar seçeneği olmamıştı. Ama bunun anlamı bütçemizin tamamını hayranların isteklerine harcayacağımız demek değil. Bence buradaki göndermede konuştuğumuz ve dinlediğimiz hayranlar Snyder kurgusu ve Friends için geçerli."

    Snyder'ın uzun süredir Justice League için mücadele verdiği biliniyor. Warner Bros'u sonunda ikna eden Snyder'ın filmi merakla bekleniyor. Söylenenlere göre içeriğinde siyah kostümlü Superman'den Darkseid'e, Iris West'ten Louis Lane'in ölümüne birçok detay görebiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top