Hesabım
    David Ayer, Jared Leto'nun Joker Sahnelerinin "Suicide Squad"dan Kesildiğini Söylüyor!

    David Ayer, Joker ile ilgili açıklama yaptı.

    DC evreninin ilk Suicide Squad filminin yönetmen koltuğuna oturan David Ayer, Jared Leto'lu Joker hakkında açıklama yaptı. Jared Leto'nun Joker'i ile ilgili yorum yapan bir takipçiye cevap veren Ayer, Leto'nun kötü muameleye maruz kaldığı ve tepkiler nedeniyle sahnelerinin kesildiğini belirtti.

    2016 yılında izleyicileriyle buluşan Suicide Squad, bünyesinde topladığı kahramanlar ve yıldız oyuncularla büyük ilgi toplamıştı. Jared Leto'nun yanı sıra Margot Robbie, Will Smith, Cara Delevingne, Jai CourtneyJoel Kinnaman ve daha birçok oyuncunun yer aldığı film, eleştirmenler ve izleyicilerin gözdesi olmayı başaramadı. Öncelikle karakter tanıtımları yapılırken Leto'nun Joker'i çok fazla eleştiriye maruz kalmıştı. David Ayer, bu eleştirilerin filme zarar verdiğini söyledi.

    Twitter üzerinden Jared Leto'ya mention yazan bir kullanıcı "Jared Leto'nun bunları bilmesini istiyorum. Umarım Joker olarak geri döner ve performansı nedeniyle ondan nefret edenlerin yanıldığını kanıtlar. Ayrıca umuyorum ki iki ya da üç filmde daha Joker'i canlandırır. Özellikle Suicide Squad'ın nasıl olmasını gerektiğini göstermek için." Release The Ayer Cut hesabı üzerinden yayınlanan bu gönderi, Jared Leto tarafından da beğenildi. David Ayer ise bu sözlere şu cevabı verdi: "Jared film sırasında oldukça kötü muamele gördü. Kimse onun performansını görmedi. Filmden kesilip atılmıştı."

    David Ayer'in Suicide Squad'ının beğenilmemesi üzerine Warner Bros yeni bir film için James Gunn ile anlaşma imzaladı. Gunn, dev kadrolu The Suicide Squad'ın çekimlerini tamamladı. Ancak filmde Jared Leto ve Joker karakteri yer almıyor. Onun yerine yeni isimler ve kahramanlar katıldı. The Suicide Squad'ın konusu ya da gidişatı açıklanmadı. Yalnızca önümüzdeki yılın yaz aylarında vizyona gireceği biliniyor. Filmde genel olarak çizgi romanlardaki orijinal kostümler kullanıldı. Özellikle Margot Robbie'li Harley Quinn'in kostümlerinin kırmızı siyah olduğu biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top