Hesabım
    "Godzilla vs Kong" Neden 13 Yaş Sınırı Aldı?

    Godzilla Vs. Kong'a yaş sınırlaması getirildi.

    Sinemanın en ikonik iki karakterini bir araya getirecek olan Godzilla Vs. Kong, 13+ reytingi ile vizyona girecek. Aynı şekilde bir önceki film olan Godzilla II: Canavarlar Kralı da 13+ damgası almıştı. Beyaz perdenin devasa kahramanlarını bol şiddet sosuyla izleyeceğiz gibi görünüyor.

    Adam Wingard'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Godzilla Vs. Kong, 2020 yılının en çok beklenen filmleri arasında bulunuyor. Yeni filmde Vera Farmiga'yı göremeyeceğiz. Ancak Millie Bobby Brown ve Kyle Chandler gibi isimler rolünü koruyor. Ayrıca da Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Danai GuriraEiza Gonzalez gibi yıldız oyuncular yeni filmdeki yerini alıyor. Bu sırada Godzilla Vs. Kong'un yaş sınırlaması resmi olarak belirlendi. Açıklamalara göre film 13+ damgası ile vizyondaki yerini alacak. Bunun anlamı, yakın zamanda bir fragmanının geleceği olabilir. Godzilla Vs. Kong'un esasen Mart ayı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyordu. Ancak bir anda filmin 8 ay kadar ertelenemesine karar verilmişti.

    Godzilla karakteri ilk kez 1954 yapımı Godzilla filmiyle beyaz perdedeki yerini almıştı. Bunun ardından zamanla bir pop kültürü ikonuna dönüşmüştü. Hollywood'un yanı sıra oyun dünyasının da kullanılan kahramanlarından biri haline geldi. King Kong ise ilk kez 1933 yılında aynı isimle filmde görüldü ve zamanla bir efsane halini aldı. Son olarak Hollywood'da 2014 yılında Aaron Taylor Johnson, Elizabeth Olsen gibi isimlerle bir Godzilla filmi çekilmişti. 2005 yılındaki Naomi Watts'lı King Kong filmi ise hala akıllardaki yerini koruyor.

    Godzilla Vs. Kong'un izleyicileriyle 20 Kasım 2020'de buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top