Hesabım
    Mads Mikkelsen'li Cannes Filmi "Another Round"dan Fragman!

    "Druk"tan fragman paylaşıldı.

    Cannes Film Festivali'nin resmi seçkisinde yer alan "Another Round"dan bir fragman paylaşıldı. Yıldız oyuncu Mads Mikkelsen'in başrolünde bulunduğu Another Round'ın fragmanında alkol alıp sarhoş olarak zihinlerini açmaya çalışan, ama her şeyi daha da kötüleştiren bir arkadaş grubunu izliyoruz.

    Orijinal adıyla Druk'un konusu ise şöyle: Martin, kendisini yorgun ve yaşlı hisseden bir lise öğretmenidir. Evliliğinde sorunlar yaşayan Martin’in iş hayatı da pek yolunda gitmez. Martin’in öğrencileri ve velileri, not ortalamalarının artması için onun sözleşmesini iptal etmesini ister. Belirli seviyede tüketilen alkolün, zihni dünyaya açtığını düşünen Martin, bir deney yapmaya karar verir. Üç öğretmen arkadaşı ile birlikte Martin, deney için her gün belirli miktarda alkol tüketmeye başlar. Sonuç başlarda gayet olumludur. Ancak bir süre sonra deney bazıları için olumsuz sonuçlar vermeye başlar.

    Druk'un yönetmen koltuğunda daha önce de Mads Mikkelsen ile birlikte Onur Savaşı filminde çalışan, ayrıca Şölen, Çılgın Kalabalıktan Uzakta gibi filmleriyle tanınan Thomas Vinterberg oturuyor. Filmin senaryosunu Vinterberg ile birlikte Tobias Lindholm kaleme aldı. Druk'un oyuncu kadrosunda Mikkelsen'in yanı sıra Thomas Bo Larsen, Lars RantheMagnus Millang gibi isimler bulunuyor.

    Mads Mikkelsen'i son olarak Death Stranding isimli bilgisayar oyununda görmüş ve oldukça heyecanlanmıştık. Oyundan önce ise PolarAt Eternity's Gate ve Arctic ile beyaz perdedeki yerini almıştı. Another Round'un Danimarka'da Eylül ayı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top