Hesabım
    Ben Affleck'in Gizli Instagram Hesabı Bulunmuş Olabilir mi?

    Sosyal medya Ben Affleck'i konuşuyor.

    DC'deki Batman rolünden geçtiğimiz yıllarda emekli olan başarılı oyuncu Ben Affleck, sosyal medyanın gündemine damgasını vurdu. Geçtiğimiz günlerde bir kullanıcı, Ben Affleck'in gizli Instagram hesabını bulduğunu iddia etti. Jennifer Garner'ın da bu hesabı takip etmesi, bu hesabın gerçekten Affleck'e ait olduğunu kanıtlamış gibi görünüyor.

    Good Will Hunting filmiyle bir yıldıza dönüşen Ben Affleck'in gizli Instagram hesabının olduğu keşfedildi. Hatta bu hesabın adının Good Will Hunting'e gönderme olan Positive Attitude Hunting olduğu fark edildi. Toplamda 3 takipçisi olan bu hesabın bir takipçisi Affleck'in eski eşi Jennifer Garner'dı. Bir diğerinin yeni sevgilisi Ana De Armas olabileceği düşünülüyor. Hesabın biyografi kısmında "Yalnızca film yapan bir baba." yazıyordu. Bu durumda hesabın gerçekten Affleck'e ait olduğu kanıtlandı gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Insider muhabirleri, Ana De Armas'ın neden Affleck'in resmi hesabını takip etmediği ile ilgili bir haber hazırlamıştı. Nedeni açığa çıkmış gibi görünüyor.

    Ben Affleck son olarak The Way Back filmiyle karşımıza çıkmış ve başarılı bir performans sergilemişti. 2021 yılı içerisinde oyuncunun başrolünde yer aldığı Justice League'in Zack Snyder versiyonu da HBO Max'te izleyicileriyle buluşacak. Ayrıca Ana De Armas ile birlikte başrolünde bulunduğu Deep WaterRidley Scott imzalı The Last Duel, Hypnotic, Ghost Army, Wittnes For The Prosecution gibi yapımlar gelecek filmleri arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top