Hesabım
    Shang-Chi'de Marvel'ın Güçlü Karakterlerinden Fin Fang Foom Yer Alabilir!

    Fin Fang Foom'un Shang-Chi'de görüleceği dedikodusu yayılmaya başladı!

    Destin Daniel Cretton'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings ile ilgili yeni bir dedikodu baş gösterdi. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan ve Marvel'ın Asya'ya açıklamasını sağlayacak olan filmde çizgi romanlardan tanıdığımız Fin Fang Foom'un yer alabileceği söyleniyor.

    Marvel çizgi romanlarının kötülerinden Fin Fang Foom hakkında ikinci kez bir dedikodu çıktı. İlk dedikodu, karakterin Iron Man 3 filminde yer alacağıyla ilgiliydi. Aslında Fin Fang Foom, Iron Man 3'te yer alıyordu. Filmin reklamları yeni yapılmaya başlandığı dönemde yayınlanan fotoğraflarda Mandarin karakterinin arkasında görülüyordu. Ancak filmde yer verilmedi. Şimdi ise aynı canavarın Shang-Chi and The Legend of The Ten Ring'de görülebileceği söyleniyor.

    Canavar görünümlü uzaylılar, 1950'li yıllarda Marvel çizgi romanlarının önemli kötü kahramanları olarak yerlerini alıyorlardır. Fin Fang Foom da aynı şekilde devasa görünümlü, kertenkeleyi andıran bir yapıya sahipti. Kakaranthara gezegeninden gelen bir ejderha olan Fin Fang Foom, doğal olarak uçabiliyor, asidik bir çeşit sis çıkarabiliyordur. Ayrıca telepatik güçleri vardır. Şekil değiştirme yeteneğine sahip olan Fin Fang Foom, insan kılığına bürünerek Çin'de yaşamaya başlar. Karaktere dair henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

    Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in konusu ise şöyle: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini konu ediyor. Shang-Chi'nin babası ölümsüz bir büyücüdür. Babası tarafından suikatçı olmak üzere eğitilen Shang-Chi aynı zamanda simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının yıkıcı güçlere sahip biri olduğunu öğrenen Shang-Chi, güçlerini onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır. Babasının düşmanıyla dost olan kahraman, dünyayı gezecek ve birçok süper kahramanla yolları kesişecektir...

    Filmin çekimlerine bir süre önce salgın nedeniyle ara verilmişti. Ancak yakın zamanda devam edilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top