Hesabım
    Midsommar'ın Yönetmeninden 4 Saatlik Yeni Bir Film Geliyor!

    Ari Aster'in yeni projesi hazır!

    Hereditary ve Midsommar filmleriyle korku dünyasında büyük bir çıkış yakalayan Ari Aster, yeni filmi için hazırlıklara başlıyor. Senaryosunu yazmayı tamamladığı bir "kabus komedisi"nin yakında hayata geçirileceğini açıklayan Aster, filmin 4 saat olacağını söyledi.

    Dönemin en iyi korku filmi yönetmenlerinden biri olaran Jordan Peele ve Robert Eggers ile birlikte anılan Ari Aster, yeni bir film çekeceğinin duyurusunu yaptı. Henüz adı açıklanmayan filmin tam 4 saatlik olacağı ve bir kabus komedisi olacağı söylendi. Ayrıca filmin 17 yaş sınırı damgası alacağını açıkladı. Korku hayranlarının bunun üzerine bir sevinç yaşadığını söyleyebiliriz. Ancak 3 saat uzunluğundaki Midsommar'ı dahi izlemekte zorlanan bir izleyici kitlesi bulunuyor. 4 saatlik bir sinema deneyimini kimlerin tamamlayabileceğini göreceğiz.

    Ari Aster, daha önce yaptığı açıklamada artık korku filminden farklı film türlerine geçiş yapmak istediğini belirtmişti. Yeni filmiyle birlikte bu geçişin daha kolay bir hal alabileceğini söyleyebiliriz. Böylece yönetmen öncelikle korku ve komediyi birleştirmiş olacak. Ardından gelecek projelerini ileride göreceğiz. Ari Aster'in bir başka projesi ise Save the Green Planet! isimli Kore uyarlaması olacak. Ancak filmin yönetmenliğini üstlenmeyecek; yapımcı olarak görev alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top