Hesabım
    Yerli Netflix Filmi "Yarına Tek Bilet"ten Fragman!

    Yarına Tek Bilet'ten beklenen fragman geldi.

    Metin Akdülger ve Dilan Çiçek Deniz'in başrolünü paylaştığı dramatik yol filmi "Yarına Tek Bilet"ten fragman paylaşıldı. Ozan Açıktan'ın yönetmeni olduğu filmin fragmanında trende yolları kesişen iki yabancının hayatlarının aslında çok da farklı yerlerde olmadığını farkettiklerini görüyoruz.

    Merakla beklenen yerli Netflix filmi "Yarına Tek Bilet"in konusu ise şöyle açıklandı: Yarına Tek Bilet, Ankara'dan İzmir'e doğru çıktıkları yolculuklarında yolları kesişen iki yabancının hikayesini konu ediyor. Yolculuk sırasında tanışan ve birbirlerinden oldukça farklı karakterde olan iki yabancı, başlarda sürekli atışsa da birbirlerini tanıdıkça aralarında farklı bir çekim oluşur. Hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyen ikili, birlikte vakit geçirdikçe kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlar.

    Son olarak bir diğer Netflix yapımı yerli dizi Atiye'nin yönetmen koltuğuna oturan Ozan Açıktan'ın yönetmenliğini üstlendiği "Yarına Tek Bilet"in senaryosu Silsile filmiyle tanınan Faruk Özerten'e ait. Filmin oyuncu kadrosunda Çukur dizisinde izlediğimiz ve gittikçe bir yıldıza dönüşen Dilan Çiçek Deniz ile Tereddüt, Atiye, ŞahsiyetEn Sevdiğim Kumaş gibi filmlerle başarılı bir kariyer yolunda ilerleyen Metin Akdülger bulunuyor.

    Yarına Tek Bilet, Netflix'teki izleyicileriyle 19 Haziran tarihinde buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top