Hesabım
    Müfit Can Saçıntı İmzalı "Maskeler De Düşer"den Teaser Afiş Geldi!

    Müfit Can Saçıntı'nın yeni filminden ayrıntılar geldi.

    Son zamanlarda gittikçe parlayan yönetmen Müfit Can Saçıntı, yeni filminin müjdesini verdi. "Maskeler De Düşer" adını alan filmden ilk teaser afiş paylaşıldı. Cem Gürgen'in tasarladığı afişlerde filmin tanımını oluşturan "Düşündüren suç komedisi" sözleri yer alıyor.

    Babamın CeketiMandıra FilozofuYaşamak Güzel Şey yapımlarının başarılı ismi Müfit Can Saçıntı, karantina sürecinde birçok proje geliştirdi. Bunlardan biri de "Maskeler De Düşer" filmi oldu. Filmin konusu henüz açıklanmadı. Ancak bir teaser afiş paylaşıldı. Maskeler De Düşer filminin Youtube üzerinden yayınlanacağı bilgisi de afişte yer alıyor. Afişte bulunan bir diğer bilgiye göre de Maskeler De Düşer'in oyuncu kadrosunda Müfit Can Saçıntı'nın yanı sıra Fulden AkyürekUmut Oğuz, Sami AksuÖmer Duran ve Uğur Batu yer alıyor.

    Geçtiğimiz haftalarda Ters Adam ve Düz Ailesi isimli komedi filminin müjdesi verilmişti. Filmin çekimlerine henüz başlanmadı, ancak coronavirüs salgını kısıtlamalarının eğlence sektörü için azaltıldığı dönemde başlanacağı söylendi. Bu sırada da Kor Ona isimli karantina filminin yakında geleceği açıklaması yapıldı. Müfit Can Saçıntı, Kor Ona filminde kendi kendine çektiği görüntüleri birleştirerek karantina günlerinde bir film oluşturmayı planlıyor.

    Suç komedisi türündeki Maskeler De Düşer'in Artistik Yapım imzası altında yakında Youtube'da olacağı söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top