Hesabım
    Sam Raimi, Gelecek "Evil Dead"i Yönetmen Lee Cronin'e Devrediyor

    Sam Raimi, Evil Dead'i elleriyle teslim etti.

    Evil Dead korku serisine imza atan usta yönetmen Sam Raimi, yeni bir Evil Dead filminin gelebileceğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Raimi, Bruce Campbell'ın yıllarca başrolünde yer aldığı korku serisinin yeni bir yönetmene ihtiyacı olduğunu düşünüyordu. Yönetmenin, varisinin Lee Cronin olduğunu açıklayan isim ise Campbell oldu.

    Usta oyuncu Bruce Campbell, Empire Magazine'e verdiği bir röportajda Evil Dead serisinin devamı hakkında konuştu. Son olarak Doctor Strange In The Multiverse of Madness filmini yöneteceği duyurulan Sam Raimi'nin aklında yeni bir Evil Dead filminin olduğu biliniyordu. Ancak Campbell, Raimi'nin aklında bu filmi yönetmenin olmadığını açıkladı. Raimi, daha önce yaptığı duyuruda, daha genç bir isimle birlikte çalıştığını belirtmişti. Campbell bu ismin Lee Cronin olduğunu açıkladı. Oyuncu, Empire'a şu sözleri sarf etti: "Bir sonraki Evil Dead filmini yönetecek olan Lee Cronin ile konuşmayı yeni bitirdik. Adı Evil Dead Now olacak. Sam, Lee'yi seçti. Lee, The Hole In The Ground isimli havalı bir film yaptı. Yakın zamanda çekmeyi planlıyoruz."

    Evil Dead'in üçleme filminden sonra Ash Vs Evil Dead isimli bir dizi hayata geçirilmişti. Bruce Campbell, yıllar sonra aynı karakterle karşımıza çıkmaya devam etti. Slasher türündeki orijinal yapımın konusu şöyleydi: Bazı yolculuklar, her ne kadar nereye gidildiği ve beklentinin ne olduğu belli olsa da umulmadık kapılara açılabilir. Ormanda bir kulübeye doğru yola çıkan beş arkadaşın esas amaçları sadece bir haftasonunu keyifle geçirmektir. Gittikleri yerde bir teyp kaydı bulurlar. Bunu bir profesör bırakmıştır. Ardından Ölüler Kitabı’nı bulurlar. Kayıtta profesörün kendi çevirisini yaptığı, ölüleri canlandırma pasajlarını dinlerler ve dehşetli dolu bir kötülük ormanda açığa çıkar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top