Hesabım
    Jake Gyllenhaal'un Yeni Filmi "Snow Blind" Olacak

    Snow Blind, başrol oyuncusunu buldu!

    Yıldız oyuncu Jake Gyllenhaal, yeniden beyaz perdeye dönüş yapıyor. Gyllenhaal'un yeni film projesinin "Snow Blind" ismini aldığı duyuruldu. Snow Blind için birçok film şirketinin hak mücadelesi içerisinde olduğu bilinenler arasında yer alıyor.

    Ollie Masters'ın yazarı olduğu grafik roman Snow Blind, filme uyarlanıyor. Filmin başrolüne ise Oscar adaylığı bulunan ve Nightcrawler, Brokeback Mountain, Donnie Darko, The Prisoner gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Jake Gyllenhaal geçecek. Snow Blind'ın yönetmenliğini The Guilty'den tanıdığımız Gustav Möller üstlenecek.

    Snow Blind grafik romanının konusu ise şöyle: Teddy bir lise öğrencisidir. Teddy, Alaska'daki kenar mahallelerden birinde yaşıyordur. Ancak yaşamı, yanlışlıkla ve masum bir şekilde babasının fotoğrafını internete yaydığında tamamen değişecektir. Teddy bu yolla ailesinin tanık koruma programında olduğunu öğrenir. Ancak babasının fotoğrafı üzerine bir adam intikam almak için bulundukları kasabaya gelir. Ardından FBI ajanları kapılarının önünde belirir. Ama ya tanık koruma programında olmalarının nedeni babasının masum olması değilse? Teddy aklındaki soru işaretlerini cevaplamaya çalışacaktır. Deadline, Snow Blind grafik kitabını Prisoner ve Running On Empty filmlerinin karışımı olarak görüyor.

    Jake Gyllenhaal'u son olarak Spider-Man: Far From Home filminde görmüştük. Oyuncunun gelecek projeleri arasında oyun uyarlaması The Division, Rio, Finest Kind gibi yapımlar bulunuyor. Söylenenlere göre Amerika'da film ve dizi çekimleri 12 Haziran'dan itibaren başlayabilir. Ancak her il ve ilçe içerisindeki yönetim kendi kararını kendi verecek. Bu durumda en azından Hollywood'un bir kısmı çekimlere devam edebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top