Hesabım
    Charlize Theron, "The Old Guard" Hakkında Konuştu

    Charlize Theron, Empire'a röportaj verdi.

    Netflix'te yayınlanacak olan fantastik aksiyon filmi "The Old Guard"ın gösterime girmesine yalnızca 1 ay kaldı. Bu sırada filmin başrolünde yer alan yıldız oyuncu Charlize Theron, Empire Magazine'e konuştu ve The Old Guard ilgili düşüncelerinden bahsetti.

    Mitolojik ögelerden beslenen ve bir grafik roman uyarlaması olan The Old Guard, bu yaza damgasını vuracak aksiyon filmlerinden biri olabilir. Ölümsüzlerin hikayesini anlatan The Old Guard, 10 Temmuz'da izleyicilerinin karşısına çıkmış olacak. Daha önce söylenenlere göre Charlize Theron başta olmak üzere oyuncular oldukça ağır bir fiziki eğitime tabii tutulmuştu. 6000 yıldır yaşayan bir karakteri canlandıran Theron, gösterime girmeye hazırlanan The Old Guard hakkında bir kez daha konuştu: "The Old Guard grafik romanını ilk okuduğumda, Andy'nin içinde bir şeylerin sıkışıp kaldığını hissettim. Bu beni heyecanlandıran şey oldu: Konseptin tam tersine, karakter gerçekmiş gibi hissettirdi, hayal ürünü değildi. Ona bir tükenmişlik hissi verdim ve binlerce yıl yaşamış olduğu fikrine takılı kalmadım. Her şeyi gördü ve askeri açıdan bilebileceği her şeyi biliyor. Keanu'nun John Wick'inin orijinal dövüş ekibinden David Hernandez ve takımıyla çok fazla çalıştık. Artık kendimi sonsuza kadar aksiyon filmi dünyasına aitmiş gibi hissediyorum. Çünkü dürüst olmam gerekirse bu ekip sektörün en iyisi."

    The Old Guard'ın konusu şöyle: The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır.

    The Old Guard, 10 Temmuz'da Netflix'te gösterilmeye başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top