Hesabım
    Keanu Reeves'li "Bill & Ted Face The Music"ten Fragman Geldi!

    Bill ve Ted geri döndü!

    Yıldız oyuncu Keanu Reeves'i yıllar sonra Alex Winter ile birlikte Bill & Ted serisine döndüren Bill & Ted Face The Music'ten fragman teaser'ı geldi. Çok uzun zamandır beklenen teaser'da ikilimiz dünya dışı varlıklar tarafından keşfedilip dünyayı kurtarmaları için görevlendiriliyorlar.

    Yönetmenliğini Dean Parisot'un üstlendiği, senaryosunu ise orijinal filmlerin yaratıcıları olan Chris Matheson ve Ed Solomon'un kaleme aldığı Bill & Ted Face The Music'in konusu ise şöyle: Bill & Ted's Excellent Adventure ve Bill & Ted's Bogus Journey filmlerinin uzun yıllar sonrasında tekrar izleyiciyle buluşacak olan ikiliyi bu kez yetişkin bireyler olarak izleyeceğiz. Rock müziğe duydukları tutku ekseninde birlikte birçok deneyimi paylaşan yakın dostlar halen daha arkadaşlıklarını sürdürmektedir. Bill ve Ted bu kez gezegeni kurtarmak için bir şarkı yaratacakları ve sonrasında geleceğe gidip işe yarayıp yaramadığını kontrol edecekleri yeni bir maceraya adım atıyorlar.

    Bill & Ted Face The Music'te Keanu Reeves'in canlandırdığı Ted karakterinin kızı Billie'yi Brigette Lundy Paine canlandırırken Alex Winter'lı Bill'in kızı Thea'ya Samara Weaving hayat verecek. Orijinal filmlerde yer alan Death karakterini burada da göreceğiz ve bir kez daha William Sadler bu rolün sahibi olarak karşımıza çıkacak. Bill & Ted Face The Music'in oyuncu kadrosunda ayrıca Kid Cudi, Holland Taylor, Jayma Mays, Anthony Carrigan gibi isimler yer alıyor.

    Bill & Ted Face The Music eğer coronavirüs salgını engel olmazsa 21 Ağustos 2020'de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top