Hesabım
    Spider-Man: Into The Spider-Verse Devamı İçin Prodüksiyon Çalışmaları Başladı

    Üretime dönen ilk filmlerden biri Spider-Man: Into The Spider-Verse oldu

    Spider Man: Into the Spider-Verse devam filminin canlı aksiyon çekimleri, Covid'le enfekte olmuş dünyada karşılaşacak bir dizi güvenlik prosedürü ve diğer sorunlara rağmen başlıyor. Bu durum, hayranları fazlasıyla memnun edecek. Animasyonlu filmler biraz farklı bir konumda çünkü, doğru teknolojiye sahipseniz uzaktan kaydedebilir, yapılabilir ve düzenlenebilir. Spider-Man: Into The Spider-Verse'ün devam filmi de böyle bir çalışmaya başlamış olabilir. Bu konuyla alakalı üretim müjdesini filmin animasyon ekibinin başında bulunan verdi ve Twitter'dan film ekibinin işe atıldığını bildirdi.

    Genellikle filmlerin çekime başlaması yüksek profilli filmler hariç büyük bir haber değildir, hele ki ortasında ara verip devam eden filmler hiç haber değeri taşımaz ama bu zamanlarda böyle haberler adeta birer müjde. Spider-Verse devamı da bu anlamda daha fazla kutlanmayı hak ediyor. Ayrıca; işin geri dönüşe geçmesi, Oscar kazanan örümcek girişiminden daha fazlasını göreceğimize dair bir işaret anlamına geliyor.

    Projeyle alakalı henüz bilmediğimiz şey, yönetmen Joaquim Dos Santos ve yazar Dave Callaham'ın henüz hiçbir şey açıklamadığı bir senaryonun olması. Phil Lord ve Chris Miller hala yapımcı olarak çalışıyorlar. Filmin adı ne olursa olsun Ekim 2022'de ekranlara çıkması planlanıyor. İlk film 2017 yılında gösterime girmiş ve Oscar Ödülü kazanmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top