Hesabım
    Judd Apatow, George Carlin Belgeseli Yapacak!

    Efsanevi komedyen George Carlin'in hikayesi belgesele konu olacak.

    Bir komedi efsanesi olarak tanınan George Carlin'in belgeselinin yapılacağı resmi olarak duyuruldu. 2008 yılında kaybettiğimiz Carlin'in hayat hikayesini belgesele yansıtacak olan isim ise Judd Apatow olacak. Apatow son olarak Garry Shandling'in yaşamını televizyon için belgeselleştirmişti.

    Trainwreck, 40 Year Old VirginKnocked Up gibi komedi yapımlarından tanıdığımız Judd Apatow, George Carlin belgeseli yapmak için hazırlıklarına başladı. The Boston Globe'a konuşan yönetmen şu sözlerle duyuru yaptı: "Ortağım Michael Bonfiglio ile birlikte George Carlin ile ilgili belgesel yapmaya başlamak üzereyiz. Birsürü George Carlin röportajı ve özel görüntülerini izlemek için sabırsızlanıyorum. Bence onun imzasını attığı işler ilahi gibi."

    Stand-up showlarıyla büyük bir ilgiyi üzerinde tutarak efsaneye dönüşen George Carlin, kışkırtıcı, eleştirel ve sert tarzdaki sözleriyle akıllara kazınmıştı. Toplumsal değerleri de kimseye aldırmadan yıkıp geçen Carlin, bu cesaretiyle büyük bir ünün sahibi olmuştu. Hatta 1972 yılında komedyenin "Seven Dirty Words Routine" yani televizyonda asla söyleyemeyeceğiniz 7 ayıp kelimeyi kullanarak yaptığı monolog, Amerikan Yüksek Mahkemesi tarafından sansüre maruz kalmıştı. Carlin, 2008 yılında hayatını kaybetti. Defalarca kalp krizi geçiren komedyende 2005 yılında kalp yetmezliği ortaya çıkmıştı. 2008'de de geçirdiği son kalp kriziyle dünyadan ayrıldı.

    George Carlin aynı zamanda oyunculuk da yapıyordu. Carlin, Bill & Ted's Excellent Adventures'da rol almıştı. Geçtiğimiz gün ise Bill & Ted serisinin devam filmi Bill & Ted Face The Music'ten fragman yayınlandı. Bu durum da akıllara Carlin'in getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top