Hesabım
    Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde Tüm Filmler Ücretsiz Olacak

    Uluslararası Göç Filmleri Festivali, izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Açılışını yapmaya hazırlanan Uluslararası Göç Filmleri Festivali, izleyicilerinin karşısına ücretsiz film gösterimleri ile çıkacak. Gösterimlerin sınırlı sayıdaki biletleri için çevrimiçi olarak festival başlamadan bir gün önce rezervasyon yaptırılabilecek.

    Jüri başkanlığını Nuri Bilge Ceylan'ın yaptığı Uluslararası Göç Filmleri Festivali biletleri için 13 Haziran tarihinden itibaren rezervasyonlar açılıyor. Dünya çapında bir kapsama sahip olan festivalin tüm film gösterimleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nin filmleri Festivalscope üzerinden online olarak izlenecek. Bunun için de siteye üye olunması ve sınırlı sayıdaki kontenjan için yer ayırtılması gerekecek. Gösterimlerde filmlerin Türkçe ve İngilizce altyazı seçeneği ile orijinal dilinde izleme seçeneği bulunacak.

    Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nin uzun metraj yarışma seçkisi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Seçkide Oscar adayı For Sama'dan Türkiye'de ve dünyada birçok ödüle layık görülen Omar ve Biz'e 8 önemli film bulunuyor. Festival'e katılım için biletler 13 Haziran'dan itibaren rezerve edilebilecek. Festival, 14 ile 21 Haziran arasında izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top