Hesabım
    Yeni Netflix Filmi "The Last Days of American Crime" Eleştiri Oklarını Üzerine Çekti!

    The Last Days of American Crime cephesinde neler oluyor?

    Geçtiğimiz günlerde tüm dünyada Netflix tarafından gösterime sunulan The Last Days of American Crime, eleştirmenler tarafından aldığı, daha doğrusu alamadığı puanlar nedeniyle eleştiri topuna tutuldu. Film, Rotten Tomatoes'dan 0 puan alırken ve Metascore'da neredeyse 0'a yaklaştı.

    Edgar Ramirez'in başrolünde bulunduğu The Last Days of American Crime, birkaç gündür gündemde bulunuyor. 5 Haziran'da gösterime giren filmin, Netflix tarihinin en kötü filmi olduğu gündemi kaplıyor. Takip: İstanbulKolombiyalı: İntikam MeleğiExitTaşıyıcı 3 gibi yapımların yönetmenliğini üstlenmesiyle tanınan Olivier Megaton'un yönetmen koltuğuna oturduğu The Last Days of American Crime, Rick Remender ve Gregg Tochini'nin aynı isimli grafik romanından uyarlandı. Film, Rotten Tomatoes'daki 0 puanını günlerdir koruyor. Bu nedenle de vasat filmlere ayrı bir ilgi duyan izleyicileri kendine çekiyor.

    The Last Days of American Crime'ın konusu şöyle: Çok uzak olmayan bir gelecekte ABD hükümeti, suçun tam anlamıyla ortadan kalmasını sağlayacak bir plan üzerinde çalışmaktadır. Bu amaçla, insanların yasa dışı eylemlerde bulunmasını imkansız hale getirecek sinyal yayan bir teknoloji geliştirilir. Bu sırada azılı bir soyguncu, bir daha soygun yapmasına gerek kalmadan uzak bir adada rahatça yaşamını sağlayacak kadar gelir elde edebileceği son bir soygunun hazırlığı içerisindedir. Hükümetin planından haberdar olan soyguncu, teknoloji devreye girmeden önce soygununu gerçekleştirmek zorunda kalır.

    Film hakkında düşüncelerini sunan eleştirmenler Rober Ebert, Empire Magazine, The Hollywood Reporter, IndieWire, Variety gibi Amerika'nın en önemli mecralarında bulunuyor. Filme en yüksek puanı layık gören The A.V. Club'ın bile 42 puan verdiği görülüyor. 149 dakikalık süresiyle film, izleyicilerini beklemeye devam ediyor. The Last Days of American Crime, gösterime girdiği günden itibaren en çok izlenenler sırasında 3. sıraya girmiş bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top