Hesabım
    Kenneth Branagh, Animasyon Türünde Shakespeare Filmi Yapmak İstiyor

    Kenneth Branagh, aklındaki projelerden birini anlattı.

    Oyuncu ve yönetmen kariyeriyle tanınan Kenneth Branagh, Shakespeare eserlerini başarılı olarak filmleştiren nadir isimlerden biri olarak tanınıyor. Artemis Fowl filmini Disney+'taki izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan Branagh verdiği röportajda, yeni bir Shakespeare filminin aklında olduğunu söyledi. Ama animasyon olarak.

    Henry V, Hamlet, Much Ado About NothingMurder on The Orient Express gibi yapımlara imzasını atan ve oyunculuklarını üstlenen Kenneth Branagh, yeni bir Shakespeare filminin aklında olduğunu açıkladı. Yönetmenin son filmi Artemis Fowl, 12 Haziran'da Disney+ üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Bu sırada yönetmen gelecek hakkında ne düşündüğünü şu sözlerle anlattı: "Hep bir Shakespeare filmi çekmeye yakınım, bunu biliyorsunuz. Animasyon Shakespeare üzerinde çok fazla düşündüm. Ama bunun bir istekten ihtiyaca dönüşmesini bekledim. Çünkü bu başarılı olmanın yoludur. Animasyon King Lear bir süredir aklımda dönüp duran bir proje. Artemis Fowl'u yaparken aklıma gelen en belirgin proje Midsummer Night's Dream oldu. Basitçe bunun nedeni bu oyunda Shakespeare'in kullandığı sihir, insan hayalgücünü fantastik bir şekilde davet ediyor."

    Yönetmenin imzasını attığı Artemis Fowl, 12 Haziran'da gösterime girecek. Ayrıca dev kadrolu Death on The Nile için hazırlıklar da devam ediyor. Kenneth Branagh'ı Christopher Nolan imzalı Tenet'te oyuncu olarak göreceğiz. Branagh son olarak Tenet'ten açıkça bir şey anlamadığını dile getirmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top