Hesabım
    Josh Gad, "Ghostbusters" Ekibini Bir Araya Getiriyor

    Orijinal Ghostbusters ekibi, karantinada buluşuyor.

    Karantina süresinde her hafta Pazar günü bir efsanevi film ekibini bir araya getiren Josh Gad, bu hafta Ghostbusters ekibini konuk ediyor. "Reunited Apart" programının bu haftaki programından teaser resmi olarak paylaşıldı. Teaser'da Ivan Reitman yerine yeni Ghostbusters: Afterlife filminin yönetmeni Jason Reitman'ı görüyoruz.

    Geçtiğimiz haftalarda yaptığı Reunited Apart programlarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Josh Gad bu kez Ghostbusters ekibiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu Pazar gününün Zoom görüşmesi konukları Bill Murray, Sigourney Weaver, Annie PottsDan Aykroyd ve Ernie Hudson olacak.

    Ghostbusters'ın orijinal ekibi, Jason Reitman imzalı Ghostbusters Öteki Dünya filminde de görülecekler. Filmle birlikte efsanevi ekip, mirasını yeni nesil oyunculara bırakmış olacak. Filmin konusu ise şöyle: Bekar bir anne olan Callie, mali zorluklarla mücadele etmektedir. Geçimlerini sağlamakta zorlanan Callie, çocukları Trevor ve Phoebe ile birlikte ölen babasından kalan eski eve taşınmak zorunda kalır. Yeni hayatlarından pek memnun olmayan Trevor, çok geçmeden evde büyükbabasının mirasıyla ilgili büyük bir sırrı keşfeder. Büyükbabasının eşyalarının arasında onun Hayalet Avcıları’nın üyesi olduğunu gösteren ekipmanlar bulan Trevor, Phobe ve yeni arkadaşları ile birlikte bulduklarını kurcalarken kasabanın altında uyuyan bir tehlikenin ortaya çıkmasına neden olur.

    Josh Gad, son olarak Yüzüklerin Efendisi ekibiyle birlikte program yapmıştı ve büyük oranda ilgileri üzerine çekmişti. Ondan önce de Geleceğe Dönüş ve The Goonies ekibini bir araya getirmeyi başarmıştı. Karantinanın sürmesi durumunda Reunited Apart programı ekran başındaki izleyicileri çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top