Hesabım
    Kevin Smith, Jaws Partisi Düzenliyor

    Online Jaws izleme partisi gerçekleştirilecek!

    Çoğu ülkede sinemaların henüz açılmaması nedeniyle çevrimiçi izleme partileri tüm hızıyla sürdürülüyor. Yönetmen ve oyuncu Kevin Smith, önümüzdeki Cumartesi günü Steven Spielberg'ün imzasını attığı Jaws'ı izlemek için bir online parti düzenlediğini açıkladı.

    Son olarak Jay and Silent Bob Reboot'u çeken ve Clerks, MallratsChasing Amy gibi yapımlara imzasını atan Kevin Smith, Cumartesi günü Jaws izleme etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik, 1975 yılında ilk kez izleyicileriyle buluşan Jaws'ın 45. yıl dönümüne özel olarak yapılacak. Etkinliği Smith'in üstlenmesinin nedeninin Moose Jaws olabileceği düşünülüyor. Yönetmen korku komedi türünde bir film çekmek istediğini, bunun Jaws'dan birçok özellik alacağını açıklamıştı. Köpekbalıklarının yerini geyiklerin alacağı korku filminin hayata geçirilme olasılığı da bulunuyor. Smith, Jay and Silen Bob Reboot'un yapılmasını sağlayanlarla Moose Jaws için görüştüğünü söylemişti.

    13 Haziran Cumartesi günü Twitter üzerinden gerçekleştirilecek Jaws izleme partisinde Moose Jaws ile karşılaşıp karşılaşmayacağımızı göreceğiz. Orijinal Jaws filminin konusu ise şöyleydi: Jaws, bir sahil kasabasına tehdit oluşturan beyaz köpekbalığını avlamaya çalışan bir ekibin hikayesini anlatıyor. Küçük bir tatil beldesi olan Amity Adası obur, beyaz bir köpekbalığı tarafından ziyaret edilmeye başlanır. Yaşanan birkaç ölüme rağmen belediye başkanının kârı ve turizmi önde tutan tavrı nedeniyle olay fazlaca su yüzüne çıkarılmaz. İlgililer, konuyu gizlemeye çalışıp konu hakkında konuşmaktan geri kalırlar. Plajın kapatılması başkan tarafından yasaklanır. Bir gün bir çocuk ölümü gerçekleştiğinde ise artık kamu bu köpekbalığını aramak ve bulmak için hazır kıta olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top