Hesabım
    Netflix Yapımı "Feel The Beat"ten Fragman!

    Müzikal yapım Ritmi Hisset'ten fragman geldi.

    The Descendants'ın yıldız oyuncusu Sofia Carson'ın başrolünde yer aldığı Netflix filmi "Ritmi Hisset"ten fragman paylaşıldı. Elissa Down'ın yönetmenliğini üstlendiği Feel The Beat'in fragmanında müzikal yeteneği olan genç bir kadının seçmelere yetişmeye çalışırken her şeyi alt üst ettiğini görüyoruz...

    Confess, Offspring gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Elissa Down'ın yönettiği Feel The Beat'in konusu ise şöyle: Dansçı olan April, Broadway’de seçmelere katılır. Ancak seçmelerde çuvallayan April, istediği başarıyı elde edemez. Bunun üzerine genç kadın, memleketine geri dönmeye karar verir. Doğup, büyüdüğü kasabada hayatına yön vermeye çalışan April, çok istemese de yarışmaya hazırlanan bir grup genç dansçıya koçluk yapmaya başlar. April öyle ya da böyle müzik ile birlikte yaşamaya devam edecektir.

    The Descendant'ta geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Cameron Boyce ile birlikte başrolde yer alan Sofia Carson, Netflix filmi Feel The Beat'in başrolünü üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Carson'ın yanı sıra Marissa Jaret WinokurEnrico ColantoniDennis AndresWolfgang Novogratz gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu Elissa Down üstlendi.

    Eğlenceli hikayesiyle tam bir yaz filmi olan Feel The Beat, 19 Haziran'da Netflix'teki izleyicilerinin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top