Hesabım
    Kelly Macdonald ve Garrett Hedlund, "Dirt Music"te Buluşuyor!

    Dirt Music'ten fragman paylaşıldı.

    Avustralya'lı yazar Tim Winton'ın kaleme aldığı aynı isimli kitaptan uyarlanan Dirt Music'ten bir fragman paylaşıldı. Gregor Jordan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini paylaşan Kelly Macdonald ve Garret Hedlund ile birlikte müzikle iç içe bir fragman izliyoruz.

    Wonder, National Treasure, The Eddy, His Dark Materials gibi önemli yapımların senaryolarına imza atan Jack Thorne'un senaryosunu yazdığı Dirt Music'in konusu ise şöyle: Georgie Jutland, zor bir dönemden geçen genç bir kadındır. Bir balıkçı kasabasında artık sevmediği kocası Jim ile yaşayan Georgie hayatından fazlasıyla sıkılmıştır. Ancak Georgie’nin hayatı, gizemli bir müzisyen olan Lu ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Lu, kendisine aşık olan Georgie’den başlarda uzak durmaya çalışsa da bir süre sonra hislerine engel olamaz. Bu aşk için her şeyi riske atan Georgie, Lu’nun karanlık geçmişi nedeniyle kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

    Dirt Music, Uluslararası Toronto Film Festivali ve Glasgow Film Festivali aracılığıyla izleyici karşısına ilk kez çıkmıştı. Her ne kadar iki harika oyuncuyu bir araya getirse de eleştirmenlerden tam puan alamayan film, izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Buffalo Soldiers, Two Hands, Ned Kelly gibi yapımlarla tanınan Gregor Jordan, Dirt Music'in yönetmen koltuğuna oturuyor. Oyuncuları arasında ise Kelly Macdonald ve Garrett Hedlund'un yanı sıra Yüzüklerin Efendisi serisinin Faramir'i David Wenham, Aaron PedersenDan Wyllie gibi isimler yer alıyor.

    Samuel Goldwyn Films bünyesinde olan Dirt Music, 17 Temmuz'da dijital olarak izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top