Hesabım
    Thomasin McKenzie, Joy Womack Biyografisi Joika'da Başrol!

    Thomasin McKenzie'nin yeni filmi belli oldu.

    Yıldızı parlayan genç oyuncu Thomasin Mckenzie, yeni bir film projesinde başrolü üstlenecek. Biyografi türündeki film, bale sanatçısı Joy Womack'in yaşamını anlatacak. Womack, Bolşoy Bale Akademisi'nden mezun olabilen ikinci Amerikalı kadın sanatçı olarak tanınıyor.

    Leave No Trace, Jojo Rabbit, KingTrue History of the Kelly Gang gibi yapımların yükselen oyuncusu Thomasin McKenzie'nin yeni filmi Joika olacak. Joika, Joy Womack'in yaşamını anlatan bir proje olacak. Joy Womack, Amerikalı bir bale dansçısı olarak tanınıyor. Joika'nın yönetmen ve senarist koltuğuna The Dark Horse ile tanınan James Napier Robertson oturuyor.

    Joy Womack, Moskova'nın en ünlü bale akademisi olan Bolşoy Bale Akademisi'nden mezun olan ikinci Amerikalı kadındır. Bu akademiyi tamamlayabilmek için yaşamında çok fazla fedakarlıkta bulunan Womack, şimdilerde 26 yaşında bulunuyor. Yaşına rağmen filmi çekilecek kadar ün sağlaması dikkat çekici ögeler arasında bulunuyor. Womack, şimdilerde Boston Balesi'nde gösteriler sergilemeye devam ediyor.

    Thomasin Mckenzie'nin kariyeri böylece daha da yükselişe geçecek gibi görünüyor. Oyuncuyu son olarak Lost Girls'de izlemiştik. Ayrıca Edgar Wright'ın Last Night In Soho filminde, The Justice of Bunny King'de ve henüz adı belli olmayan bir M. Night Shyamalan filminde Mckenzie'yi izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top