Hesabım
    Kaitlyn Dever, "Dear Evan Hansen"da Rol Almak Üzere Görüşme Yapıyor

    Kaitlyn Dever'ın gelecek projesi Dear Evan Hansen olabilir.

    Booksmart filmi ve Unbelievable dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Kaitlyn Dever, yeni projelerle yoluna devam ediyor. Oyuncu, Dear Evan Hansen filminde rol almak üzere görüşmelere başladı. Eğer anlaşma sağlanırsa Dever, filmin ikinci yıldızı olacak.

    Dear Evan Hansen, Tony ödüllü bir müzikal olarak biliniyor. Broadway, Londra gibi tiyatronun merkezlerinde sergilenen oyun coronavirüs nedeniyle henüz ara vermişti. Oyunun başrollerini Jordan Fisher, Ben Platt, Jared Goldsmith gibi isimler paylaşıyordu. Şimdi ise Dear Evan Hansen, beyaz perdeye aktarılıyor. Oyun, bir lise öğrencisinin hikayesini anlatıyor. Anksiyetesinin düzelmesine yardım etmek için kendine mektuplar yazan Evan Hansen'ın mektuplarından biri, ulaşmaması gereken birilerine ulaşır. Evan, intihar eden arkadaşlarından birinin ölümüyle birlikte kendini büyük bir trajedinin içinde bulur. Çünkü Evan, ölen çocuğun ailesine çocuğun yakın arkadaşı olduğunu söyler.

    Eğer Kaitlyn Dever Dear Evan Hansen filmi için anlaşma sağlarsa, intihar eden çocuğun kız kardeşi Zoe rolünü üstlenecek. Saksı Olmanın Faydaları ve Mucize gibi harika yapımlarla tanınan Stephen Chbosky filmin yönetmen koltuğuna oturacak. Ayrıca senaryoyu müzikalin kitabını yazan Steve Levenson ile birlikte Chbosky kaleme alacak. Söylentilere göre Evan Hansen rolünü müzikaldeki gibi Ben Platt üstlenecek.

    Kaitlyn Dever son olarak Last Man Standing dizisinde görüldü. Ondan önce ise Netflix'in başarılı dizisi Unbelievable'da başrolü üstlenmişti. Beautiful Boy, Booksmart, The Front Runner başarılı oyuncunun rol aldığı önemli yapımlar arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top