Hesabım
    Patrick Wilson'ı, "Midway"den Sonra "Moonfall"da Göreceğiz

    Patrick Wilson, Roland Emmerich ile ikinci iş birliğine gidiyor.

    The Conjuring filmlerinin yıldız oyuncusu Patrick WilsonRoland Emmerich ile ikinci kez anlaşma imzaladı. Deadline'ın onayladığı bilgilere göre Wilson, Moonfall filminde Halle Berry ve Josh Gad ile birlikte filmin yıldızı olacak.

    Usta yönetmen Roland Emmerich, gelecek projesi Moonfall'u hayata geçirmek için hazırlıklarına devam ediyor. Bu kez de filmin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. The Conjuring serisinin yanı sıra Aquaman, The Phantom of The Opera, Hard Candy, Insidious gibi yapımlarda izlediğimiz Patrick Wilson, Moonfall'un yıldızı olmak için imza attı. Wilson, geçtiğimiz yıl vizyona giren Emmerich filmi, Midway'de de rol üstleniyordu.

    Moonfall'un oyuncu kadrosuna eklenen Patrick Wilson'ın rolü, gözden düşen bir NASA astronotu olacak. Wilson'ın karakteri gittiği son uzay yolculuğunu trajik bir şekilde sonlandırmak zorunda kalır. All The Money In The World ile tanıdığımız Charlie Plummer ise Wilson'ın oğlunu canlandıracak. Halle Berry'nin eski bir NASA astronotu olduğu ve yaklaşan felaketi ilk fark edenlerden biri olacağı söylendi. Ayrıca Josh Gad da Ay'ın yörüngesinden çıkacağını ilk fark eden bilim insanlarından birine hayat verecek.

    Emmerich Moonfall'u, “2012”nin ortak yazarı Harald Kloser'ın, Spenser Cohen'le birlikte kaleme aldığı bir senaryodan yönetecek. Lionsgate, filmi 2021'de piyasaya sürmeyi planlıyor ve yapımın bu sonbaharda başlaması için Montreal'de Koronavirüs pandemisi etrafında güvenlik önlemleri alınarak set oluşturulacağı söyleniyor. Moonfall'da tanımlanamayan nedenlerle Ay, Dünya'daki yörüngesinden çıkar ve tabii çarpışma yaşanabilecek şekilde yeni konumunu alır. Çarpışma gerçekleşmeden önce pek de popüler olmayan insanlardan oluşan bir astronot ve bilim insanı ekibi uzaya son kez yolculuk yapacak ve işleri düzeltmeye çalışacaktır. Ekip, herkesi ardında bırakacak ve Ay'ın yörüngesine ayak basmak üzere tüm riski alacaktır. Tek amaçları ise Dünya'yı kurtarmaktır.

    Moonfall'un 2021 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top