Hesabım
    Miles Teller, Hayatta Kalma Temalı "Not Without Hope"un Başrolünde

    Miles Teller'ın gelecek filmi belli oldu.

    Whiplash filmi ile bir yıldıza dönüşen Miles Teller'ın gelecek film projesi, bir gerilim filmi olan Not Without Hope olacak. Teller'ı filmde hayatta kalma mücadelesi içerisinde olan biri olarak göreceğiz. Ruper Wainwright yönetmenliğindeki Not Without Hope, gerçek bir hikayeye dayanacak.

    Fantastic Four, Whiplash, The Spectecular Now, Too Old To Die Young gibi yapımların yıldız oyuncusu Miles Teller, Not Without Hope isimli filmin başrolünü üstlenmek üzere anlaşma imzaladı. Nick Schuyler ve Jere Longman'ın kitabından beyaz perdeye aktarılacak olan Not Without Hope, gerçek bir hikayeye dayanıyor. Miles Teller, filmde Schuyler'a hayat verecek. Schuyler Amerikan futbolu yıldızları Will Bleakley, Marquis Cooper ve Corey Smith'in yakın arkadaşıdır. Hikaye, 2009'da Florida, Clearwater'da geçiyor. Arkadaş grubu, favori balık tutma yerleri olan Meksika Körfezi'nde bir günlük geziye çıkar. Ancak orada onları şiddetli bir fırtına bekliyordur. Dört arkadaş dondurucu suda büyük bir mücadeleye girişmek zorunda kalır.

    Not Without Hope filminin yapımcılığını birçok ünlü isim üstlenecek. Müzisyen Ciara, Amerikan futbolu yıldızı Russell Wilson da bu isimlere dahil. Filmin haklarının Cannes Film Festivali'nin bu yıl yapılacak online marketinde satılması planlanıyor. Ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor. Filmin yönetmen koltuğuna Stigmata, The Fog, Blank Check gibi yapımlarla tanınan Rupert Wainwright geçiyor. Senaryosunu kitaptan uyarlayacak olan isim ise Nicholas Mariani olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top