Hesabım
    Ben Stiller, Oscar Isaac'li "London"ı Yönetecek!

    London uyarlamasının yönetmeni ve oyuncusu belli oldu!

    Ex-MachinaInside Llewyn Davis ve Star Wars serisinin ardından bir yıldıza dönüşen Oscar Isaac, kısa bir hikayeden uyarlanacak olan "London"ın başrolüne yerleşiyor. London'ın yönetmen koltuğu için ise başarılı komedyen ve yönetmen Ben Stiller ile anlaşma sağlandı.

    Son olarak Escape at Dannemora dizisinin yönetmenliğini üstlenen Ben Stiller'ın, London isimli uyarlama filmin yönetmen koltuğuna oturacağı resmi olarak duyuruldu. Söylenenlere göre London, bol gerilimli bir film olacak. Birçok hikayesi ve kitabı dilimize de çevrilen Jo Nesbo'nun kaleme aldığı London'ın senaryosunu Eric Roth kaleme alacak. Oscar ödüllü Roth'u Forrest Gump, The Curious Case of Benjamin Button, The Insider gibi yapımların senaryosuyla tanıyoruz. London'ın başrolü ise Dune'da önemli bir rolde izlemeye hazırlandığımız Oscar Isaac olacak.

    Lionsgate altında geliştirilecek olan London'ın yapımcılığını Mad Gene Media altında Oscar Isaac de üstlenecek. Jo Nesbo'nun yazarı olduğu London'ın konusu hakkında bir bilgi verilmedi. Yazarın daha önce de The Snowman, I am Victor, Okkupert gibi eserleri hayata geçirilmişti.

    Oscar Isaac'i son olarak Star Wars: The Rise of Skywalker'da izleme şansı yakaladık. Ancak oyuncuyu bir daha Star Wars evreninde izlemeyeceğiz. Yoluna, Denis Villeneuve'ün üçleme olarak tasarladığı Dune ile devam edecek. Ben Stiller ise son olarak Arrested Development'ta kamera önünde yer almıştı.

    London'ın ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top