Hesabım
    John Boyega'lı Suç Filmi ‘Naked Singularity’e İlk Bakış!

    "It" Filminin yazarı Chase Palmer, ilk yönetmenlik denemesinde.

    Variety, Anton tarafından uluslararası pazarlarda satışı yapılan ve ABD'de de yine Anton ve Endeavor Content tarafından düzenlenen John Boyega ve Olivia Cooke'un oynadığı “Naked Singularity” için ilk bakış görüntüsü paylaştı. Görselde John Boyega'yı muhtemelen mahkeme salonunda ve biraz yıpranmış görüyoruz. 

    Ed Skrein, Bill SkarsgårdLinda Lavin ve Tim Blake Nelson'ın da rol aldığı film, “It” senaryosunu yazan Chase Palmer'ın ilk yönetmenlik denemesi. Palmer, senaryoyu, PEN / Robert W. Bingham Ödülü'nü kazananan, Sergio De La Pava romanına dayanarak David Matthews (“Vinyl”, “Narcos”, “Boardwalk Empire”)'la birlikte yazdı.

    “Naked Singularity”, askıya alınmasına neden olan bir davayı kaybettikten sonra ceza adalet sistemini sorgulamaya başlayan ve New York'ta kendi alanında yükselen bir kariyer çizen bir avukata odaklanıyor Çalıştığı her şeyde büyük bir şüphe duyuyor ve zihinsel bir çöküşün kenarında yer alıyor. Tam bu noktada,  hayatı tahmin edilemez bir genç sanık tarafından yüksek profilli bir soygun olayının içine çekiliyor ve hayatı değişiyor.

    Filmin yürütücü yapımcılığını Tony Ganz, Kevin J. Walsh, Ryan Stowell, P. Jennifer Dana ve Ross Jacobson üstlenirken, baş yapımcılar Ridley Scott, Dick Wolf, Sebastien Raybaud, Francois Callens, John Zois, Mark Roberts, Tony Pachella, Deborah Roth, Anna Boden ve Ryan Fleck olarak göze çarpıyor.

    Boyega, geçtiğimiz günlerde Londra'da George Floyd'un öldürülmesini protesto eden bir mitingde konuşurken #BlackLivesMatters hareketini desteklemek için önemli bir harekete imza attı. Daha sonra Instagram'a: “Ne olursa olsun, topluluğumuzdaki adaletsizliklere ve eşitsizliklere karşı savaşmak için platformumu kullanmaya devam edeceğim.” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top