Hesabım
    Ahmet Mümtaz Taylan Başrollü "Gelincik"ten Teaser Var!

    Orçun Benli imzalı Gelincik'ten yeni ayrıntılar geldi!

    Orçun Benli'nin imzasını attığı polisiye türündeki gerilim filmi "Gelincik"ten teaser paylaşıldı. Ahmet Mümtaz Taylan'ın seslendirmesini yaptığı teaser'da kendini bulmaya çalışan birinin sözlerini dinliyoruz. Gelincik, Benli'nin 6. uzun metraj filmi olacak.

    Gelincik, merak uyandıran bir teaser ile karşımıza çıkıyor. Polisiye türüyle beyaz perdeye aktarılan filmin yıldız oyuncu kadrosunda son olarak BluTV'nin Alef dizisinde izlediğimiz Ahmet Mümtaz Taylan'ın yanı sıra Hekimoğlu, Bölük, Ulan İstanbul gibi yapımlarda karşımıza çıkan Kaan Yıldırım; Nuh Tepesi filmiyle başarı yakalayan Hande Doğandemir; Bülent Emrah Parlak, İnan Ulaş Torun, Nilperi ŞahinkayaMehmet Ali Kaptanlar gibi isimler bulunuyor. Politik bir gerilim filmi olan Gelincik, 90'lı yılları arka planına alıyor. Gelincik'in müziklerine de Redd grubundan tanıdığımız Doğan Duru imzasını atıyor.

    Orçun Benli'yi Hep Yek 2, Ver Kaç, 5 Dakikada Değişir Bütün İşler, Gulyabani, Bu Son Olsun gibi yapımlarla tanıyoruz. Benli'nin Bu Son Olsun filmi de Gelincik gibi politik bir film olarak karşımıza çıkmış ve 12 Eylül dönemine mizahi bir bakış atmıştı.

    Gelincik filminin 10 Eylül 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top