Hesabım
    Maggie Smith, Kathy Bates ve Laura Linney, ‘The Miracle Club’ın Kadrosuna Katıldı

    Yıldızlar topluluğu, roman uyarlaması için bir araya geldi.

    Son olarak Downton Abbey'le karşımıza çıkan iki Oscar ödüllü oyuncu Maggie Smith, geçen sene Richard Jewell filmiyyle karşımıza çıkan Oscar ödüllü oyuncu Kathy Bates ve Ozark'ın yıldızı, üç Oscar adaylığı bulunan Laura Linney, Thaddeus O'Sullivan tarafından yönetilecek “The Miracle Club”ın kadrosuna katıldı. 

    Jimmy Smallhorne, Timothy Prager ve Josh Maurer'ın orijinal senaryosunu temel alan film, Dublin'den, Fransa'nın Lourdes şehrine giden bir grup işçi sınıfı kadınının yolculuğunu takip edecek ve onları dostluğunu irdelerken, kendi kişisel mucizelerini keşfetme yolculuklarını aktaracak. Filmin yapımcılığını Zephyr Films adına Chris Curling ve City Films Entertainment adına Josh Maurer ve Alixandre Witlin üstlenecek. James Flynn ise baş yapımcı olarak görev yapacak.

    Maurer, film hakkında yaptığı açıklamada “Bu film, özünde kendilerini dostluklarının ve inançlarının seviyesiyle tanımlayan olağanüstü kadınların gücünü, dayanıklılığını ve sevgisini anlatıyor” dedi. Embankment, filmin oluşmasını sağladı ve filmi finanse edip, şimdiden Lionsgate İngiltere de dahil olmak üzere uluslararası distribütörlere sattı. “The Miracle Club”ın Nisan 2021'de Dublin'de sete başlaması planlanıyor. Embankment'dan Tim Haslam; "Hikaye, renkli, öngörülemeyen ve sevimli karakterleriyle izleyicileri eğlendiriyor, ilham veriyor ve kucaklıyor. Gerçekten gerçekleşen mucizelerle umut, mizah, aile ve dostluğu kutluyor.” dedi. 

    Maggie Smith, The Prime of Miss Jean Brodie ve California Suite filmlerindeki performansıyla iki kez Oscar kazandı ve 4 tane de adaylık kazandı. Kathy Bates, Misery filmindeki performansıyla Oscar kazanırken, 3 kez daha adaylık kazandı. Laura Linney ise toplam 3 kez Oscar adayı oldu ama henüz ödüle ulaşamadı.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top