Hesabım
    Netflix Filmi "Desperados"tan Fragman Geldi

    Eğlenceli bir film bizleri bekliyor!

    Netflix'in yeni romantik komedi filmi Desperados'tan fragman paylaşıldı. Nasim Pedrad'ın başrolünde bulunduğu Desperados'un fragmanında hayatının aşkını bulan bir kadının, panikle yaptığı hatayı düzeltebilmesi için Meksika'ya yaptığı yolculuğu izliyoruz.

    Mr. Mom dizisiyle tanınan LP'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Desperados'un konusu ise şöyle: “Desperados”, hayallerindeki adama aşık olan ancak adamı aradığında ulaşamayan bir kadına odaklanıyor. Bu duruma çok sinirlenen kadın, aklına geleni yazdığı bir e-postayı adama gönderir. Fakat durum hiç de göründüğü gibi değildir. Birçok yerinden yaralı olan adam Meksika’daki bir hastanede mahsur kalmıştır. Bunu öğrenen kadın iki arkadaşını yanına alarak sınırın güneyine doğru çılgın bir yolculuğa çıkar. Amaçları e-postayı adamın bilgisayarından silmektir.

    New Girl'ün iki yıldızını buluşturan Desperados'un oyuncu kadrosunda Nasim Pedrad'ın yanı sıra dizide Winston rolüyle ün yapan Lamorne Morris, Anna CampRobbie AmellHeather Graham ve Sarah Burns gibi isimler bulunuyor. Desperados'un senaryosunu The Jamie Kennedy Experiment ile tanınan Ellen Rapoport kaleme aldı.

    Romantik komedi filmi Desperados, 3 Temmuz'da Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top