Hesabım
    Netflix Yapımı "365 Gün"e Devam Filmi Gelecek mi?

    İzlenme rekoru kıran 365 DNI'ya ikinci film gelebilir!

    Netflix'in izlenme rekoru kıran ve dünya çapında bir numaraya yerleşen yeni filmi 365 Gün, gündemden düşmüyor. Fifty Shades of Grey'in Polonya yapımı versiyonu olarak düşünebileceğiniz film hakkında en çok merak edilen şey, devamının gelip gelmeyeceği. Henüz 365 DNI 2 ile ilgili resmi bir açıklama yok. Ancak filmin sonu ve izlenme rakamları düşünüldüğünde, görüşmeler yakın zamanda yapılacak gibi görünüyor.

    Barbara Bialowas ve Tomasz Mandes'in yönetmen koltuğuna oturduğu 365 Gün, 7 Haziran'da Netflix'teki yerini aldı. Polonya'da 7 Şubat tarihinde yayınlanan film, Netflix'in en çok izlenen filmlerinden biri oldu. Yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen ve çok kısa bir zamanda izlenme sıralamasında bir numaraya yerleşen filmin devam halkası merakla bekleniyor. 365 DNI 2 için resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak bu yıl içerisinde Netflix'in en iyi performans gösteren filmi olması nedeniyle yapılma ihtimalinin yüksek olduğu biliniyor.

    365 DNI, 3 kitaptan oluşuyor. Kitaplardan ilki 365 DNI iken ikincisi Ten Dzien, üçüncüsü ise Kolejne 365 DNI olarak biliniyor. Blanka Lipińska'nın yazarı olduğu serinin devam kitaplarının uyarlamasının önünde de şimdilik bir engel görünmüyor. Ancak akıllardaki en büyük soru, 365 DNI 2'de Laura'nın olup olmayacağı. Kitaplarda Laura'nın geri döndüğü ve hayatta olduğu söyleniyor. Bunu filmlerde de devam ettirip ettirmeyecekleri bilinmiyor. Filmin başrollerini Michele Morrone ve Anna-Maria Sieklucka paylaşıyordu. Laura rolünde de Sieklucka'yı izledik. İlerleyen dönemlerde Netflix'in yeşil ışık yakıp yakmayacağı merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top