Hesabım
    Brian Grazer ve Ron Howard, Netflix Filmi Yapabilmek İçin Yaratıcı Senaryo Arıyor!

    Grazer ve Howard yeni bir Netflix filmi yapabilmenin peşinde.

    Başarılı isimler Ron Howard ve Brian Grazer, yeni bir Netflix projesinin peşinde gibi görünüyor. Açıklananlara göre Howard ve Grazer, gelecek Netflix projesini hayata geçirebilmek için yeni fikir arayışına girdi. İkili, senaristlerden gelecek projeleri bekliyor.

    Coronavirüs salgını nedeniyle artık film projeleri sinemalardan dijital streaming platformlarına doğru kayıyor. Virüsün kalabalık ve kapalı alanlarda daha hızlı yayılabilecek olması, özellikle Netflix'i olduğundan daha popüler hale getirdi. Gişeden beklenti sahibi olmayan filmler birer birer Netflix'te gösterime girme kararı aldı. Şimdi ise Ron Howard ve Brian Grazer'dan böyle bir karar geldi. Howard ve Grazer'ın prodüksiyon şirketi Imagine altında Netflix için film üretebilecek yeni senaristler aranıyor. Projelerin önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanıyor. Filmlerin özellikle 4 türde olması isteniyor. En çok önem verilecek projeler ise macera aksiyon türünde olacak.

    Imagine Impact prodüksiyon şirketi 2018 yılında Howard, Grazer ve Tyler Mitchell tarafından kurulmuştu. Imagine'den daha önce gelen açıklamaya göre amaçları sinema sektöründe demokratik bir ortam sağlamak. Doğrudan önlerine gelen ünlü isimlerden projeleri çekmeyecekleri, yeni senaristlerin iyi fikirlerine açık oldukları biliniyor. Şimdiye kadar Imagine, 81 ülkeden proje başvuruları aldı ve 62 projenin hayata geçirilmesine yardımcı oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top